Dua Lipa

Dua Lipa, 22 Ağustos 1995 doğumlu İngiliz-Arnavut asıllı şarkıcı, şarkı yazarı ve model.

Lipa, 22 Ağustos 1995'te Londra'da doğmuştur. İlk ismi olan "Dua" bir Arnavutça kelimedir ve "Seni seviyorum", "istiyorum" veya "ihtiyacım var" gibi anlamlara gelir. Ailesi Kosova'dan etnik birer Arnavut'tur. Sylvia Young Theatre School'da okumuştur.

Kosova'nın bağımsızlığını ilan ettiği zamana denk gelen 2008 yılında ailesi ile birlikte Kosova'ya göçmüştür. 15 yaşında iken tekrar Londra'ya dönmüş ve arkadaşları ile yaşamaya başlamıştır. Bu dönüşteki amacı bir müzik kariyeri oluşturmaktı ve 16 yaşında tekrar model olarak çalışmaya başladı.

Dua Lipa cep telefonu numarasını paylaştı!
3. kez dava açıldı! Dua Lipa'nın şarkısı çalıntı mı? Nazlı Sabancı'dan Dua Lipa'ya ''Önce ben giydim'' göndermesi!
İrem Derici, Dua Lipa'nın elbisesinin benzerini giydi İbrahim Tatlıses'ten Dua Lipa açıklaması Hayatını kaybeden ünlüler bugün yaşasalardı nasıl görünürlerdi? Dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa, Arnavutluk vatandaşı oldu Dua Lipa, Tarkan'ın 'Şımarık' şarkısını söyledi Puma, dünyaca ünlü yıldız Dua Lipa ile 'Mayze' koleksiyonunu yeniden tasarladı Dua Lipa ile Anwar Hadid el ele denize atladı! Hadid'in annesi ilk yorumu yaptı! Filistin'e destek veren ünlülere ağır tehdit Filistin'e destek veren 3 ünlüyü hedef gösterdi Dünyaca ünlü isimler "Ramazan'ı kutlama" yarışına girdi! Dua Lipa o Türk yazarın kitabını paylaştı Dua Lipa ve Anwar Hadid'in Miami tatili sürüyor! Bir eşi daha yok ve olmayacak! Aleyna Tilki dünya deviyle anlaştı! Dua Lipa imaj değişikliğine gitti! "Dua Lipa'nın sevgilisi bu mu!" Ünlü şarkıcı telefonunu iç çamaşırına sakladı! Dua Lipa Kiss Me and Make up Türkçe çevirisi Dua Lipa'ın şarkısı Aleyna Tilki'den çalıntı mı? Dua Lipa'nın yeni şarkısı Aleyna Tilki'den çalıntı Dua Lipa'dan yürek hoplatan iç çamaşırlı poz! Dua Lipa'nın iç çamaşırlı görüntüleri! Silk City - Dua Lipa Electricity Türkçe çevirisi One Kiss şarkı sözleri! Dua Lipa - One Kiss dinle! Dua Lipa, Türk hayranlarıyla tanıştı Dua Lipa Türkiye'de ilk konserini verdi... Dua Lipa'nın kulis istekleri bitmek bilmedi!