Nazlı Sabancı'dan Dua Lipa'ya ''Önce ben giydim'' göndermesi!

Hakan Sabancı'nın eşi Nazlı Sabancı, sosyal medya hesabından paylaştığı beyaz elbiseli fotoğrafı ve düştüğü not ile çok konuşuldu. 4 aylık hamile olan Nazlı Sabancı, yaptığı paylaşımla Dua Lipa'nın Met Gala'da giydiği elbiseyi daha önce giydiğini ilan etti.

Hacı Sabancı ile ekim 2021'de nikah masasına oturarak mutlu birlikteliklerini taçlandıran Nazlı Sabancı, şimdilerde 4 aylık hamile ve kız çocuğu bekliyor. Geçtiğimiz günlerde  moda sektörünün en önemli etkinliği olan Met Gala'da ünlü isimler şıklık yarışına girdi. Dünyaca ünlü isim Dua Lipa, bu etkinlikte beyaz bir elbise tercih etti.

''ÖNCE BEN GİYDİM POZU''

Hacı Sabancı'nın eşi Nazlı Sabancı ise sosyal medyada yaptığı bir paylaşımla Dua Lipa'nın Met Gala'da giydiği elbiseyi daha önce giydiğini ilan etti. Nazlı Sabancı bu paylaşımıyla sosyal medyada gündem oldu.

DUA LİPA İLE ŞIKLIK YARIŞTIRDI

Nazlı Sabancı; 'Dua Lipa, en iyi zevke sahipsin. Benim içinde Karl Lagerfeld'in en iyi tasarımlarından biriydi' notu ile Dua Lipa'nın MET Gala'da giydiği elbiseyi daha önce denediği anları paylaştı.

Nazlı Sabancı'dan Dua Lipa'ya ''Önce ben giydim'' göndermesi!

Ünlü isim bu paylaşımıyla sosyal medyanın diline düştü. Nazlı Sabancı'ya; 'Hesabı mı çalındı?', 'Yanlışlıkla attın galiba', 'Dua Lipa ile aynı elbiseyi denedim pozu' gibi yorumlar yapıldı.

Nazlı Sabancı'dan Dua Lipa'ya ''Önce ben giydim'' göndermesi! - Resim : 2

Nazlı Sabancı'dan Dua Lipa'ya ''Önce ben giydim'' göndermesi! ile ilgili etiketler Dua Lipa
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.