Balkan Ninnisi

Çekimleri Üsküp'te devam eden TRT 1 dizisi Balkan Ninnisi yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Salı akşamları yayınlanan dizi artık Perşembe günleri ekrana geliyor. 

Senaryosunu Uğur Uzunok, Abdülhamid Işık, İdris Meydi, Alev Uzma, Ozan Ayaz ve Esma Koç’un kaleme aldığı “Balkan Ninnisi”, yüzyıllardır nesilden nesile geçen ve çok sevilen Balkan ezgileriyle Türk eserlerini aynı potada buluşturuyor. Dizinin büyük beğeni toplayan müziklerini Alper Atakan yapıyor.

Balkan Ninnisi, verilen aradan sonra yeniden yayınlanacak
Balkan Ninnisi neden yok? 1 Aralık Balkan Ninnisi 21. bölüm ne zaman? Balkan Ninnisi Dizisiyle İlgili Beklenen Karar Geldi
Balkan Ninnisi Hangi Gün? Balkan Ninnisi Gün Değiştirdi, Yeni Bölüm Ne Zaman? Balkan Ninnisi Daniel öldü mü? Hakan Boyav diziden ayrıldı mı? Balkan Ninnisi Bu Ayrılığı Kaldırmaz! Ünlü Oyuncu 3 Bölüm Sonra Gidiyor Balkan Ninnisi bu akşam yok mu 30 Ağustos? Balkan Ninnisi yeni bölüm neden yok, ne zaman? Merih Öztürk Kimdir? Balkan Ninnisi dizisinde beklenmedik misafir! Balkan Ninnisi dizisi hem güldürüyor hem duygulandırıyor Balkan Ninnisi dizisinde Süleyman’ı bekleyen büyük sürpriz Balkan Ninnisi dizisinde Jovanka tüm dengeleri alt üst ediyor! Balkan Ninnisi Dizisi Bir Daha Ekrana Gelmeyebilir! Sadece Bir Bölüm Yayınlanmıştı! Balkan Ninnisi Başrolü Jovanka Kimdir? Merih Öztürk Kimdir, Kaç Yaşında? Hangi Dizilerde Oynadı? Balkan Ninnisi hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor? Balkan Ninnisi nerede çekiliyor?