Balkan Ninnisi Bu Ayrılığı Kaldırmaz! Ünlü Oyuncu 3 Bölüm Sonra Gidiyor

Yaz dizisi olmasına rağmen güçlü hikayesiyle ayakta duran ve kış için de iddialı olan Balakn Ninnisi 12. bölümüyle ekrana geliyor. Erdal Özyağcılar, Emre Bey, Merih Öztürk ve Özlem Türkad gibi oyuncularıyla Balkan Ninnisi Salı akşamki rakiplerine diz çökecek gibi değil. Ancak son gelen haber ünlü oyuncunun ayrılık kararı aldığı yönünde. Bu ayrılıkla Balkan Ninnisi bu kışı geçirmez.

Salı akşamları yayınlandığı günden bu yana ilgiyle izlenen Balkan Ninnisi bu akşam 12. bölümüyle ekrana geliyor. Bir dönem dizisi olan Balkan Ninnisi'nin yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca ve Volkan Kapkın yapıyor. Her bölümü bir başka heyecan neden olan diziden bir ayrılık haberi herkesi şaşırttı. Balkan Ninnisi Bu Ayrılığı Kaldırmaz! Ünlü Oyuncu 3 Bölüm Sonra Gidiyor.

Üsküp'te geçen hikayesiyle yaz sezonun başından bu yana takip edilen Balkan Ninnisi izleyenleri bu ayrılıkla şok oldu. Balkan Ninnisi Pavel olarak bilinen oyuncu Kaan Turgut'un diziden ayrılacağı iddia edildi.

Kaan Turgut canlandırdığı Pavel karakteriyle beğenildi. Dizinin başından bu yana da ilgiyle izlendi. Ancak pek çok kişi Pavel'in Balkan Ninnisi'nden ayrılığı sonrası dizinin kışı geçiremeyeceği yönünde görüş birliğinde. Şimdilik resmi bir açıklama olmasa da Kaan Turgut'un dizinin 15. bölümünden sonra olmayacak.

Balkan Ninnisi Bu Ayrılığı Kaldırmaz! Ünlü Oyuncu 3 Bölüm Sonra Gidiyor

KAAN TURGUT KİMDİR?

İzmir doğumlu Kaan Turgut, 19 Ağustos 1985 yılında dünyaya geldi. 36 yaşındaki oyuncu, lisans eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümünde tamamladı.

2015 yılında kendisi gibi oyuncu olan Pınar Deniz ile aşk yaşayan Kaan Turgut, 2017 yılında ayrıldılar.

Balkan Ninnisi Bu Ayrılığı Kaldırmaz! Ünlü Oyuncu 3 Bölüm Sonra Gidiyor ile ilgili etiketler Balkan Ninnisi pavel kaan turgut kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.