Evini tadilat ettirmek isteyen Erdal Özyağcılar 80 bin lirasından oldu

75 yaşındaki usta oyuncu Erdal Özyağcılar ile eşi Güzin Özyağcılar, Sarıyer’deki evlerinin tadilatı için bir ustayla anlaştı. Tadilat için 90 bin lira isteyen Yılmaz K. isimli şahıs, Özyağcılardan 80 bin lira alıp daha sonra da ortadan kayboldu.

Kariyer hayatı boyunca pek çok yapımda rol alan ve son olarak 'Balkan Ninnisi' dizisiyle izleyici karşısına çıkan oyuncu - seslendirme sanatçısı Erdal Özyağcılar ile kendisinden 3 yaş büyük olan eşi Güzin Özyağcılar, evlerindeki tadilat için anlaştıkları yapı ustasına paralarını kaptırdılar. Olayın ardından Özyağcılar çifti polis merkezine giderek ihbarda bulundu. Usta Yılmaz K. ise "Eşim hastalandı" diyerek kendisini savundu.

PARAYI ALIP KAYIPLARA KARIŞTI

Geçtiğimiz günlerde Sarıyer'deki evlerinde tadilat yapmak isteyen ünlü çift, eskiden çalıştıkları yapı ustası Yılmaz K. ile iletişime geçti. Ünlü sanatçı ustayla boya, badana ve tamirat işlemleri için 90 bin liraya anlaştı.

Evini tadilat ettirmek isteyen Erdal Özyağcılar 80 bin lirasından oldu

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; İşe başlamak üzere 60 bin lira gönderdiği 46 yaşındaki Yılmaz K., bir süre sonra alınacak malzemeler için 20 bin lira daha talep etti. İstek üzerine genç adamın banka hesabına paraları gönderen ünlü sanatçı, bir süre sonra genç adamı arasa da ulaşamadı.

EŞİNİN HASTALANDIĞINI İDDİA ETTİ

İhbar sonra başlatılan soruşturmada ifadesi alınan Yılmaz K., hastalanan eşinin hastanede tedavi gördüğü için işe başlayamadığını ifade etti. Parayı iade edeceğini ve artık işi yapmayacağını belirten Yılmaz K., eşinin gördüğü tedavi nedeniyle işini yapamadığını ve suçsuz olduğunu kaydetti. Olayla ilgili ise soruşturma sürüyor.

Evini tadilat ettirmek isteyen Erdal Özyağcılar 80 bin lirasından oldu ile ilgili etiketler Erdal Özyağcılar soruşturma
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.