Avlu

Heyecanla beklenen dizinin konusu ile ilgili yapılan açıklama şöyle; Deniz uzun zamandır eşinden şiddet görmektedir. Bir gece evinden gelen bağırışmalar, bir el silah sesiyle bıçak gibi kesilir. Deniz, kavga sırasında eşi Hakan’ı vurduğu iddiasıyla tutuklanır.

Tutuklu olarak kalacağı cezaevine gelen Deniz’in tek isteği kızını arayıp durumunu öğrenmektir. Fakat içeride, kendi kurallarını ve taraflarını oluşturmuş, birbirine düşman iki kadının arasında bulur kendini: Azra ve Kudret. İki kadın da Deniz’i kendi tarafına çekerek cezaevi içindeki güçlerini artırmak için mücadeleye girişir. Deniz’in ise tek isteği hiçbir belaya ve suça bulaşmadan en kısa zamanda kızına kavuşmaktır.

Bayram namazı için vatandaşlar camilere akın etti: Avlular bile doldu
Avlu dizisinin Kudret'i Nursel Köse'den çok konuşulacak itiraf Oyuncu Ayça Damgacı'nın acı kaybı
Demet Evgar Dönüyor! Avlu Dizisi Hayranlarına Sürpriz! Çekimler Başlıyor! İşte Başlama Tarihi Avlu Dizisinin 3. Sezonu Geliyor! Seyirciyi Heyecanlandıracak Haber! Kimse Beklemiyordu Ancak Sürpri Kusmak neden orucu bozar? İstifra etmek (Kusmak) orucu bozar mı? Ceren Moray'dan dizi müjdesi... Ceren Moray kocasını kırmadı! Ceren Moray'dan flaş 'Avlu' açıklaması! Avlu yeni sezon ne zaman başlıyor? Avlu, Netflix'te mi yayınlanacak? Avlu bitiyor mu? İnternette mi yayınlanacak? Avlu dizisinde Nevin Görgülü olayına gönderme! Avlu 44. bölüm fragmanı izle! İsyan başlıyor! Avlu 43. bölüm fragmanı izle! Müjdeli haber geldi! Avlu 42. bölüm fragmanı izle! Deniz intikam alıyor Avlu 40. bölüm fragmanı izle! Deniz'in yeni planı! Avlu'nun akıbeti ne olacak? Avlu Özlem diziden ayrılıyor mu? Avlu 38. bölüm fragmanı izle! Deniz aklanacak mı? Avlu oyuncusu eşinden tek celsede boşandı! Avlu'nun yeni bölümünde flaş ayrılık! Avlu bu hafta neden yok? Yeni bölüm ne zaman? Kudret'in gözdesi Avlu'ya veda ediyor! Ünlü oyuncudan Avlu'ya beklenmedik veda! Deniz'in büyük aşkı Avlu'ya katılıyor! Avlu 34.bölüm izle! Avlu 34.bölüm fragmanı izle! Yeni bölüm ilk sahne! Avlu 33.bölüm izle! Son bölüm HD izle! Avlu Deniz ölecek mi?