"Eş değiştirme"yi öven Cezmi Ersöz Star TV'nin dizisinde!

Star TV'nin sevilen dizisi Avlu, senaryo ekibine Cezmi Ersöz'ü de kattı. "Ergen şairi" olarak bilinen Cezmi Ersöz son olarak "eş değiştirme" konusundaki skandal sözleriyle gündeme gelmişti!

Star'ın Limon Film imzalı dizisi 'Avlu' perşembe akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. İkinci sezonunda da büyük ilgiyle izlenen dizinin şimdiden üçüncü sezonunun çekilmesi planlanıyor.

Demet Evgar, Nursel Köse, Nergis Öztürk ve Ceren Moray gibi güçlü oyuncuları buluşturan dizinin genel yönetmenliğini ödüllü sinemacı Yüksel Aksu yapıyor. Hülya Gezer ve Şafak Bal'ın yönettiği dizinin yazar ekibine son olarak ünlü bir ismin de katıldığı öğrenildi.

 SENARYOYA DESTEK OLACAK

"Ergen şairi" olarak bilinen Cezmi Ersöz'ün kadınlar hapishanesinde geçen dizinin senaryosuna destek verdiği ortaya çıktı.

Ersöz son olarak, "eş değiştirme"nin (swinger) evliliğin ömrünü uzatabileceğine yönelik skandal fikirleriyle gündeme gelmişti.

 Özellikle genç yaştaki edebiyat okurlarının takip ettiği isimlerden biri olan ve yıllarca "aşk", "hüzün" temalı şiir kitapları ile bilinen Cezmi Ersöz'ün mutluluğu "swinger"da bulması garip karşılanmıştı.

 

"Eş değiştirme"yi öven Cezmi Ersöz Star TV'nin dizisinde! ile ilgili etiketler Avlu Demet Evgar
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.