Demet Evgar'ın kızı 800 kişi arasından seçildi!

Star TV'de yakında izleyiciyle buluşacak olan iddialı yapım 'Avlu' güçlü kadrosuyla dikkat çekiyor. Oyuncular aylarca süren titiz bir çalışmayla seçildi.

Limon Film imzalı projenin özellikle genç oyuncuları aylarca süren titiz bir çalışma sonucu seçildi. Yüksel Aksu’nun yönetmen koltuğunda oturduğu dizide başrol oyuncusu Demet Evgar’ın kızı Ecem’e hayat verecek oyuncu için ise özel bir çalışma yapıldı.

800 GENÇ KIZ ARASINDAN SEÇİLDİ

Genç bir yeteneği öne çıkarmak isteyen yapım şirketi, yaklaşık 800 genç kızla deneme çekimi yaptı. Aylarca süren elemeler sonrası Eslem Akarda karar kılındı. 20 yaşındaki Akar, daha önce TRT’de ekrana gelen “Sen De Gitme” dizisinde kamera karşısına geçmişti.

e273d639-7733-40f1-8e84-b8c0c39801d9

Ümraniye’de kurulan platolarda çekilen “Avlu”da ayrıca Ceren Moray, Nursel Köse, Kenan Ece, Teoman Kumbaracıbaşı ve Ruçhan Çalışkur başlıca rolleri paylaşıyor. Seda Altaylı Turgutlu’nun kaleminden çıkan Avlu, 140 ülkede 25 yıldır gösterilen “Prisoner” dizisinden ülkemize uyarlandı.

Demet Evgar'ın kızı 800 kişi arasından seçildi! ile ilgili etiketler Avlu Demet Evgar Eslem Akar kızı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.