Avlu dizisinin Kudret'i Nursel Köse'den çok konuşulacak itiraf

61 yaşındaki oyuncu Nursel Köse, Hülya Koçyiğit’in TRT2’de sunduğu ‘Film Gibi Hayatlar’ programına konuk oldu. Köse, 3 yıl önce final yapan ‘Avlu’ dizisinde canlandırdığı ‘Kudret’ karakteri ile ilgili bir itirafta bulunarak ''Çok ağır bir karakterdi. Bir de uzun vadeliydi. Evde bile eşim bazen ‘Kudret gitsin artık, ben karımı istiyorum. Nerede Nursel?’ diyordu.'' ifadelerini kullandı.

Hülya Koçyiğit'in TRT'de yayınlanan ‘Film Gibi Hayatlar' programına Nursel Köse konuk oldu. Nursel Köse, komedi oynamak istediğini belirterek, "Komedi zor iş ama sinemada o kadar oynayamadım. Denk gelmedi. Benim ciddi yapım komediyi siliyor galiba" dedi.

Avlu dizisinde canlandırdığı ‘Kudret’ karakteriyle ilgili de konuşan Nursel Köse “Kudret ömrümü yedi. Çok ağır bir karakterdi. Bir de uzun vadeliydi. Evde bile eşim bazen ‘Kudret gitsin artık, ben karımı istiyorum. Nerede Nursel?’ diyordu. Ses tonundan, beden dilinden, vücut yapısından, konuşma tarzına kadar hepsi içimdeydi. Benimle haşır neşirdi” itirafında bulundu.

Avlu dizisinin Kudret'i Nursel Köse'den çok konuşulacak itiraf


Nursel Köse 14 yıl aşk yaşadığı müzisyen Ulrich Mertin ile 2018 yılında Danimarka’da Kopenhag’da sürpriz bir nikahla sessiz sedasız evlenmişti.

Avlu dizisinin Kudret'i Nursel Köse'den çok konuşulacak itiraf - Resim : 2

Evlendiğini bir yıl sonra duyuran Köse, ''Orada çok formalitesiz evleniyorsun, belgelerini gönderiyorsun 15 günde halloluyor. Çok özel bir andı benim için, özelimizi korduk bu yüzden. O bana evlik telifi etti ben de ona ettim. Karşılıklı ‘evet’ dedik. Gelinlik de giydim. Çok bilinen bir şey değildi evlendiğimiz. Sadece ailemize ve yakın arkadaşlarımıza fotoğraf gönderdik. Hatta evlendirme dairesinden çıktık hayranlarımıza denk geldik ‘fotoğraf çektirelim’ dediler. ‘Bizim için çok özel bir gün’ deyip çektirmedik. Şimdi şimdi paylaşıyorum insanlarla evlendiğimi. Eşim Almanya’da yaşıyordu Türkiye’ye taşındı. Müzikle uğraşıyor kendisi müzisyen.'' açıklamasında bulunmuştu.

Avlu dizisinin Kudret'i Nursel Köse'den çok konuşulacak itiraf ile ilgili etiketler Nursel Köse Hülya Koçyiğit Avlu Ulrich Mertin Film Gibi Hayatlar
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.