Alina Boz

Alina Boz, 1998 yılında Rusya'da doğmuştur. Annesi Rus, babası ise Bulgaristan göçmeni bir Türk'tür. Babasının işi dolayısıyla Türkiye'ye gelmişlerdir, daha sonra dans ve oyunculuk eğitimi almıştır. Televizyon dünyası ile ilk tanışması Ata Demirer ile birlikte oynadığı Avea reklam filmi ile olmuştur. 2013 yılında dizi dünyası ile tanışmış ve Cesur Hemşire adlı dizide rol almıştır. 2014 yılında Star TV'de yayınlanmaya başlayan ve Mart 2017'de final yapan Paramparça dizisinde Hazal karakterini canlandırmıştır.


Eda Ece, Ezgi Mola, Alina Boz... İşte 2023'te evlenen ünlü isimler!
Umut Evirgen ile evlenen Alina Boz'dan yeni düğün pozları! Alina Boz ile Umut Evirgen'in düğününe katılan ünlülerin davet şıklığı
Alina Boz ve Umut Evirgen evlendi! Nikah şahitleri Kim? Serenay Sarıkaya'nın fotoğrafını beğenen Umut Evirgen'den yeni hamle! Umut Evirgen, öyle bir pot kırdı ki Alina bile ne diyeceğini şaşırdı! Alina Boz ile Umut Evirgen'in düğün detayları ortaya çıktı! Alina Boz ile Umut Evirgen evleniyor! Nikah tarihi belli oldu Alina Boz'dan aşk dolu paylaşım! Bomba iddia! Meğerse Umut Evirgen Afra Saraçoğlu'na... Alina Boz, 4 yıllık aşkı Mithat Can Özer'i çabuk unuttu! Umut Evirgen, Alina Boz'a kancayı taktı! Alina Boz ile 4 yıllık sevgilisi Mithat Can Özer'den üzen haber! Alina Boz ile Mithat Can Özer evleniyor mu? Çarşamba Dizilerinde Öpüşme Haftası! Reyting Gelmeyince... Bir Peri Masalı Dizisi Hikayesiyle Gençlerin Hayallerini Süslüyor! Disney+ gecesinde şıklık yarışı! Hande Erçel - Demet Özdemir parmak ısırttı, Pınar Deniz beğenilmedi Ünlülerin Makyajsız Halleri Rüyalara Giriyor! Burcu Özberk, Ebru Şahin, Aline Boz Makyajsız Halleri! Süslü Korkuluk'ta Çağatay Ulusoy'un partneri belli oldu mu? Aşk 101'in Eda'sı Alina Boz görülmemiş çocukluk fotoğrafları ile şaşırttı! Güzel Oyuncu Alina Boz’dan Şaşırtan Açıklama! Rus Kökenli Oluşumdan Gelen Bir Disiplinim Var Maraşlı Alina Boz'un Makyajsız Haline Hayranları Bayıldı! Bu Sevimliliği Görmeniz Lazım! Sosyal Medy Ünlü oyuncu koronaya yakalandı! Alina Boz kimdir? Sağlık durumu nasıl? Kaç yaşında? Nereli? Aşk 102 dizisinin 3 oyuncusunda korona! Alina Boz kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Instagram hesabı ne? Aşk 101 2. sezon ne zaman yayınlanacak? Aşk 101 dizisinin oyuncuları kimlerdir? Konusu nedir? Aşk 101 dizisi ne zaman başlayacak? Karakterleri kimler? lgbt nedir? Aşk 101 fragmanı izle! Alina Boz ve sevgilisi arasında evlilik krizi! Elimi Bırakma final mi yapıyor? Bitiyor mu?