Bir Peri Masalı'nda Hamit'in Sonu Belli Oldu! Seyirci Ters Köşeyi Gördü

Fox Tv'de yayınlanan Bir Peri Masalı 9. bölümü heyecanın giderek arttığı bölüm oldu. Zeynep ve Onur'un evliliğin eşiğinde olduğu dizinin son bölümünde Müfit Kayacan'ın oynadığı Hamit Zafer'in kendi çocuğu olmadığını öğrendiği anda kalp krizi geçirmişti. İşte Bir Peri Masalı yeni bölümde Hamit'in durumu belli oldu.

Alina Boz, Taro Emir Tekin, Nazan Kesal ve Mustafa Mert Koç'un başrollerini paylaştığı Bir Peri Masalı dizisinde heyecan giderek artıyor. Dizinin son iki haftalık reyting performansı ise yapımcının yüzünü güldürdü. Tabi burada Zeynep ve Onur karakterlerinin iyi yazılmış olması da etkili oldu.

#OnZey etiketiyle Alina Boz ve Taro Emir Tekin uyumunun güzelliğini paylaşan seyirici Bir Peri Masalı yeni bölümde olacakları tahmin edemiyordu. Zira dizinin son bölümünde Müfit Kayacan'ın canlandırdığı Hamit karakterinin geçirdiği kalp krizi çok konuşuldu.

Zeynep'e bir baba şefkatiyle yaklaşan Hamit, Zafer'in kendi oğlu olmadığını öğrenir ve bunu karısı Harika'ya da söyler. Bu sırada yere yığılan Hamit kalp krizi geçiriri. Harika'nın tüm suçu Onur'a atması bekleniyordu.

Bir Peri Masalı dizisi 10. bölüm fragmanı yayınlanmadı. Ancak seyirci Hamit'in kalp krizi geçirip öleceğini de düşünmüyor. Müfit Kayacan'ın da diziden ayrılacağına dair henüz bir açıklaması bulunmuyor.

Dizinin ilerleyen bölümlerinde de oyuncunun Hamit karakteriyle hikayede yer alacağı tahmin ediliyor.

Bir Peri Masalı'nda Hamit'in Sonu Belli Oldu! Seyirci Ters Köşeyi Gördü ile ilgili etiketler Bir Peri Masalı Dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.