Bir Peri Masalı'nın Son Bölümlerinde Hiç Sahnesi Yok! Ünlü Oyuncu Diziye Veda Ediyor

Çarşamba akşamları yayınlanan ve son bölümleriyle heyecanı artıran Bir Peri Masalı Dizisi 8. bölümüyle yılın en ateşli çiftini ekrana getirdi. Alina Boz ve Taro Emir Tekin'in yatak sahneleri seyirciyi de ateşledi. Ancak öte yandan son bölümlerde neredeyse hiç sahnesi olmayan ünlü oyuncu da vedaya hazırlanıyor.

Yayınlandığı ilk bölümlerde reytingleri düşük de gelse Bir Peri Masalı dizisinde tansiyon yükseliyor. Ancak bir yandan Onur ve Zeynep aşkına da şahit oluyoruz. Alina Boz ve Taro Emir Tekin'in uyumunun dizinin son bölümlerinde iyice hissedildiği görülüyor. Çiftin Bir Peri Masalı dizisinde yatak sahnelerinin yer aldığı son bölüm sosyal medyaada da konuşuldu. Bir Peri Masalı'nın Son Bölümlerinde Hiç Sahnesi Yok! Ünlü Oyuncu Diziye Veda Ediyor.

Bulduğu bir dolu çanta parayla hayatını değiştirmeyi planlayan Zeynep'in üvey ailesi ve gerçek annesiyle tanıştığı bölümlere şahit oluyoruz. Zeynep ve Onur'un düşman ailelerin aşıkları olduğu gerçeği geçen bölümde ortaya çıkmıştı. Bunun için işaretlerin olduğunu gördük.

Bir Peri Masalı'nın Son Bölümlerinde Hiç Sahnesi Yok! Ünlü Oyuncu Diziye Veda Ediyor

ÜNLÜ OYUNCU VEDA EDİYOR

Bir Peri Masalı 8. bölüm itibariyle birkaç sahne dışında ekranda görünmeyen ünlü oyuncuya vedaya hazırlanıyor. Zafer karakteriyle izlediğimiz Mustafa Mert Koç'un dizinin gelecek bölümünde yer almayacağı iddiası var. Bu iddianın nedeni olarak da oyuncunun son birkaç bölümde ancak birkaç sahnede var olması.

Bir Peri Masalı Zafer karakterinin sonunu görebiliriz kısaca. Ancak oyuncudan resmi bir açıklama yok.

Bir Peri Masalı'nın Son Bölümlerinde Hiç Sahnesi Yok! Ünlü Oyuncu Diziye Veda Ediyor ile ilgili etiketler Bir Peri Masalı Dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.