İddialar doğru çıktı! Alina Boz ile Umut Evirgen evleniyor: Nikah tarihi belli oldu

Bir süre önce aşk yaşamaya başlayan Alina Boz ile Umut Evirgen'in ilişkilerinin evlilik yolunda ilerlediği konuşuluyordu. İddialar doğru çıktı. Umut Evirgen, Alina Boz'u ailesinden istedi. Ünlü çiftin nikah tarihi belli oldu. Ayrıntılar haberimizde...

Alina Boz, uzun yıllar aşk yaşadığı Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile geçtiğimiz aylarda ilişkisine nokta koydu. Ünlü oyuncu, ayrılığın hemen ardından daha önce Tuba Büyüküstün, Melisa Şenolsun, Serenay Sarıkaya gibi birçok ünlüyle aşk yaşayan Umut Evirgen ile yeni bir aşka yelken açtı.

İDDİALAR DOĞRU ÇIKTI! ALİNA BOZ İLE UMUT EVİRGEN EVLENİYOR

Birlikte tatile çıkan ve aşk pozları paylaşan ikilinin evlenecekleri konuşuluyordu. İddialar doğru çıktı. Sabah'tan Evren Abdullahoğlu'nun haberine göre; İşletmeci Umut Evirgen, Paris tatilinde sevgilisi Alina Boz'a evlenme teklifinde bulundu. Çift tatil dönüşü ailelerini bir araya getirdi ve kız isteme töreni gerçekleşti. Düğün 15 Kasım'da Boğaz'daki bir yalıda aile arasında yapılacak.

İddialar doğru çıktı! Alina Boz ile Umut Evirgen evleniyor: Nikah tarihi belli oldu ile ilgili etiketler Alina Boz Umut Evirgen
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.