Adem Metan

Adem Metan Kimdir? Nereli? Kısaca Biyografisi
1987 doğumlu radyo yapımcısı, sunucu Adem Metan ailenin ikinci evladı olarak dünyaya gelmiştir. Kendisinden büyük bir abisi vardır, aslen Ordu’ludur.

Türkiye’de radyo ile birlikte bütünleşen isimler arasında yer almıştır. 2007 yılından bu yana radyo dünyasında Star Fm, Meltem Radyo, Radyo 24, Medya Fm, Radyo Viva, Karadeniz Fm ve Alem Fm gibi radyo programları ile adından söz ettirmiştir.

Radyo hayatının yanı sıra yazarlığı ilede dikkatleri üzene çeken Adem Metan bugüne kadar 5 kitaba imzasını atmıştır. Yazmış olduğu kitaplar, Hayata Dair Özlü Sözler, Yalnızlığın Sen Tonu, Damat, Kompo Komik ve Senden Bir Parça Öyküler isimlerini taşımaktadır.

2018 yılı itibariyle çalışmalarını Best Fm bünyesinde sürdürmekte, Adem Metan Show, Pazartesi’den Perşembe’ye 22:00-01:00, Cuma 22:00-00:00 saatleri arasında Best FM’de devam etmektedir.

Katıldığı bir çok yardım kampanyalarında, başta (Van Depremi ve Soma Faciası) olmak üzere yardım kuruluşlarında öncülük etmiştir. Radyo dünyasında sektörün gelişmesinde önemli katkılar yapmış ve bir çok ödüle layık görülmüştür.

İyilik Gemisi Gazze yolunda... İşte gemiden saat saat bilgiler
Adem Metan, muhalif gazeteci Nevşin Mengü'ye yeni metroyu beğendirdi Youtuber Adem Metan sosyal medyada gündem oldu: Muhalif isimle yaptığı röportajı açıklamıştı
Kiev yakınlarında çatışmanın ortasında kaldı! 'Bizim aracımıza yapılan atış boş bir atış değildi' İrpin'de korkunç patlama sırasında Türk gazeteciler de oradaydı TELE1, patronu Merdan Yanardağ'la "oyuncak" gibi oynadı! Cüneyt Özdemir ile Faruk Bildirici "konserve" kavgasına tutuştu! Adem Metan'ın iletişim sorunuyla ilgili bu satırları AK Parti'de nasıl yankılanacak? İşte "Fotoğraf karesiyle akreditasyonun" perde arkası! Ünlü radyocu ile CHP'li Tuncay Özkan birbirine girdi! 'Erdoğan Türkiye çapında değil dünya çapında bir lider' Adem Metan'ın çocukları koronaya yakalandı 'Bize takılan çip feleğini şaşırır...' Rasim Ozan Kütahyalı Adem Metan'ın YouTube kanalına konuk oldu "Bugün on beş yıl sonrasının oyunları kuruluyor" Bakan Soylu, o mesleğe göz kırptı! Yazar Alişan Kapaklıkaya'nın hikayesi... Balçiçek İlter'den müthiş iddia! İstanbul Binali... 250 bin dolar teklif edilmişti! Hande Fırat o...