İrpin'de korkunç patlama sırasında Türk gazeteciler de oradaydı

Ukrayna'nın başkenti Kiev yakınlarındaki İrpin kentinden kaçmaya çalışan sivillerin yakınında patlama meydana geldi. Patlamalar nedeniyle büyük panik yaşanırken o anları Türk gazeteciler de yaşadı.

Rusya'nın İrpin kentinden kaçmaya çalışan sivillerin yakınında meydana gelen patlama büyük paniğe neden oldu. Bölgede görevini yapan gazeteciler de patlamadan etkilenenler arasındaydı.

Bölgede bulunan Habertürk ekibi ve Youtube yayıncısı Adem Metan yaşadıklarını anlattı.

Habertürk yazarı Çetiner Çetin, çatışmanın ortasında kaldığını ve saldırıda araçlarının hasar gördüğünü anlattı.

Adem Metan ise yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarını tutamadı. Metan, savaş muhabiri olmadığını ve sadece YouTube yayıncısı olduğunu belirterek ilk kez böyle bir şey yaşadığını anlattı.

İRPİN'DE TAHLİYE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Ukrayna güçleri, başkent Kiev yakınlarındaki İrpin’de, Rus güçleri ile yaşanan çatışmaların altında bölgede yaşayan sivilleri tahliye etmek için yoğun çaba sarf ediyor.

Kiev yakınında stratejik öneme sahip İrpin’de, Ukrayna ve Rus güçleri arasında çatışmalar sürüyor. Çatışmalar nedeniyle bölgede şiddetli patlamalar yaşanıyor.

 Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırılarının şiddeti artarken Türkiye ise barış için diplomatik çabalarını sürdürüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile beklenen telefon görüşmesi gerçekleşti.

Görüşmenin yaklaşık 1 saat sürdüğü belirtilirken, görüşmenin detayına ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

İrpin'de korkunç patlama sırasında Türk gazeteciler de oradaydı ile ilgili etiketler patlama Adem Metan irpin türk gazeteci çetiner çetin
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.