TELE1, patronu Merdan Yanardağ'la "oyuncak" gibi oynadı!

Adem Metan TELE1 canlı yayınına katıldı: Özellikle konuştuğum bütün Ukraynalı askerler Bayraktar dediğimizde bizim geçişimize izin veriyorlar.

TELE1'in sahibi Merdan Yanardağ'ın canlı yayında, tüm dünyanın gıpta ile baktığı ve Ukrayna savaşında da aktif olarak kullanılan Türk SİHA'larını, "Oyuncak uçak gibi düşünün" diyerek küçümsemeye çalışması büyük tepki topladı.

Merdan Yanardağ'a en güzen yanıt ise yine kendi kanalından geldi!

Ukrayna'daki son gelişmeleri aktarmak için çatışma bölgesinden TELE1'e canlı yayın bağlantısı yapan Adem Metan SİHA'ların Türk gazetecilerinin de bölgedeki güvencesi olduğunu anlattı.

Metan, Ukrayna askerlerinin SİHA'lara bakışını şöyle anlattı;

"Kontrol noktalarından bahsetmiştim. Özellikle biz Türk gazeteciler iyi bir diyalog kurmaya çalışıyoruz. Onlara nasıl bir durum beklediklerini soruyoruz. Psikolojik olarak durumlarının iyi olduğunu söylemek mümkün fakat benim gözlemlediğim bir şey var. Özellikle konuştuğum bütün Ukraynalı askerler Bayraktar dediğimizde bizim geçişimize izin veriyorlar. Bu da diğer gazetecilerin yaşadığı olaylardan bir tanesi bunu da belirtmiş olayım."

TELE1, patronu Merdan Yanardağ'la "oyuncak" gibi oynadı! ile ilgili etiketler Adem Metan Merdan Yanardağ
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.