Patlamadan sonra fabrika sahibine moral yemeği

Sakarya'ya bağlı Hendek ilçesinde dün 4 işçiye mezar olan havai fişek fabrikasındaki patlama sonrası, MÜSİAD yetkilileri tarafından, fabrika sahibine destek vermek amacıyla verilen 'moral yemeği' büyük tepki topladı. MÜSİAD yetkililerinin patlamada yaşamını yitiren işçilerin yakınları yerine, patron için düzenlediği yemeğe ait görsel, gelen tepkiler üzerine sosyal medya hesaplarından kaldırıldı.

Sakarya'nın Hendek ilçesinde, MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Yaşar Coşkun'un sahibi olduğu Coşkunlar Havai Fişek Fabrikası'nda dün meydana gelen patlamada 4 işçi yaşamını yitirdi, 108 işçi yaralandı ve 3 işçiyi de arama çalışmaları devam ediyor.

İŞÇİLERİN Mİ ACISI BÜYÜK, FABRİKA SAHİBİNİN Mİ?

Söz konusu elim olayın ardından MÜSİAD yetkilileri, fabrika sahibi Coşkun'a moral olması amacıyla bir yemek organizasyonu düzenlendi.

Sosyal medyada MÜSİAD Bursa'nın hesabından paylaşılan görsel, birçok kişi tarafından, hayatını kaybeden işçilerin veya yaralanan ilçilerin yakınlarıyla değil, fabrika sahibi Coşkun ile dayanışmanın tercih edilmesi nedeniyle sert şekilde eleştirildi.

TEPKİLER GELİNCE PAYLAŞIM KALDIRILDI

Dün birçok insanı derinden etkileyen patlama sonrası düzenlenen 'moral yemeği' gelen tepkilerin ardından paylaşımı yapan MÜSİAD Bursa'nın Twitter hesabı tarafından kaldırıldı.

NE OLMUŞTU?

Hendek ilçesi Yukarıçalıca mevkisinde yaklaşık 15 dönüm alan üzerine kurulu havai fişek fabrikasında dün saat 11.15'te meydana gelen ve yaklaşık 50 kilometre uzaklıktan, kentin birçok noktasından duyulan patlamalarda 4 kişi hayatını kaybetmiş, 114 kişi yaralanmış, 3 kişinin de kayıp olduğu bildirilmişti.

Söz konusu olay için yürütülen soruşturma kapsamında 3 kişi gözaltına alındı.

Ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci'nin sahne kıyafeti olay oldu! Borsa günü rekorlarla tamamladı! İşte bugün en çok işlem gören hisse 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için başvuru tarihleri belli oldu!
Sonraki Haber