Halk TV'nin sahibi Cafer Mahiroğlu belediye başkanı adayı olacak mı?

CHP’nin değişim kurultayın öncesinde ve sonrasında Halk Tv, açıktan "Kemal Kılıçdaroğlu karşıtı" yayın ve yorumlar yapmıştı. Özgür Özel’in kazanması için kapılarını Kılıçdaroğlu karşıtlarına açan Halk Tv'nin tekstilci medya patronu ile ilgili bir iddia kulislere yansıdı. Bu iddiaya göre, Cafer Mahiroğlu’nun çabalarının karşılığını, İstanbul’da, ”kaymak belediyelerden" birine aday gösterilerek alacağı ifade ediliyor.

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Kemal Kılıçdaroğlu sonrası yerel seçimlerde de, bir çok belediye başkanının değişeceği anlaşıldı.

CHP’NİN İSTANBUL ADAYLARI BELLİ OLUYOR

CHP'de İstanbul ilçe belediyeleri için aday belirleme çalışmaları hız kazandı. Halen görevde bulunan bir çok Kılıçdaroğlu’ns yakın mevcut belediye başkanlarının aday gösterilemeyeceği iddiaları ortaya atıldı.Seçimler öncesi kulislerde adı önde çıkan isimlerin bir çoğunun,Ekrem İmamoğlu tarafından aday gösterildiği öne sürülüyor.

HALK TV SAHİBİ MAHİROĞLU BELEDİYE ADAYI OLACAK MI?

Ana muhalefet partisinde ilginç gelişmeler yaşanırken, sürpriz belediye başkan adaylarının da açıklanacağı belirtiliyor. Bunlardan birinin de Halk TV sahibi Cafer Mahiroğlu olduğu kulislere yansıyor. Bunun nedeni olarak da, Mahiroğlu ve Halk TV ile ilgili olarak ilginç tespitler şu şekilde konuşuluyor.

-“Cafer Mahiroğlu Halk TV'yi satın aldığı gün "CHP’de siyaset, hatta CHP’yi şekillendirme" düşüncesini hayata geçirdi.Yayınlara çıkacak isimler ile çıkamayacak isimler bizzat Mahiroğlu ve daha çok "Meclis Özel Kalem Müdürü" ablası tarafından belirlendi.

-Yine Cafer Mahiroğlu,CHP’de içinde kendisine mesafeli, ya da siyaset düşüncesinin farkında olanlara ekran yasağı getirdi. Böylece “Halkçı patron" her fırsatta parti içinde güç devşirme yollarının taşlarını döşedi.

-Halk TV’de, özellikle Cumhurbaşkanlığı adaylığı sürecinde,Kemal Kılıçdaroğlu'nun neden aday olmaması gerektiğini anlatan yorumculara ağırlık veren Mahiroğlu; İmamoğlu ile yol yürümeye başladı.

-Kendisinin adaylık yarışında doğru kişiye oynadığını her fırsatta ifade eden Mahiroğlu'nun, aslında aklında medya ve habercilik yoktu. Cafer Mahiroğlu’nun tek hayali "belediye başkanlığı" idi. Kurultay öncesi ve sürecinde, sürekli “değişim" yayınları yaptıran Mahiroğlu’nun hayali sonunda gerçekleşiyor.

İSTANBUL’DA “KAYMAK BELEDİYELERDEN” BİRİNE ADAY MI GÖSTERİLECEK?

CHP’nin değişim kurultayın öncesinde ve sonrasında Halk TV, açıktan "Kılıçdaroğlu karşıtı" yayın ve yorumlar yapmıştı. Özgür Özel’in kazanması için kapılarını Kılıçdaroğlu karşıtlarına açan, Halk Tv'nin tekstilci medya patronu ile ilgili bir iddia kulislere yansıdı. Yine bu iddiaya göre, Ekrem İmamoğlu ile berabere hareket eden Cafer Mahiroğlu’nun çabalarının karşılığını bir belediyeden aday gösterilerek alacağı ifade ediliyor.Yakın çevresine,”artık operasyon tamam adayım" demeye başladığı bildirilen Cafer Mahiroğlu’nun,İstanbul'da kendi yorumcularının ifadesiyle "kaymak belediyelerden" birine aday gösterileceğine kesin gözüyle bakıyor.

Sertab Erener'den sosyal medyada kendisini eleştirenlere gönderme! İstanbul'da 1 Mayıs için toplu taşımaya kısıtlama getirildi! Motorine indirim geldi, benzine indirim gelecek mi?
Sonraki Haber