Federer Her şey çok güzel olacak sloganı izle!

Federer Her şey çok güzel olacak sloganı izle! Madrid Open'da, Roger Federer ile Richard Gasquet arasında oynanan maçta tribünlerden 'Her şey çok güzel olacak' sesleri yükseldi. Kısa sürede sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri haline gelen bu olayın videosunu izlemek isteyenler için detaylar haberimizde. İşte Federer'in maçında 'Her şey çok güzel olacak' sloganı izle! Gasquet - Federer maçında 'Her şey çok güzel olacak' diye bağıran Türk izleyicilerin videosu...

Federer Her şey çok güzel olacak sloganı izle! Dünyaca ünlü sporcu Roger Federer'in Madrid Open'da karşı karşıya geldiği Richard Gasquet ile oynadığı maçta tribünlerden yükselen 'Her şey çok güzel olacak' sloganı büyük dikkat çekmişti. Sosyal medyada elden ele yayılan bu görüntüyü henüz izlememiş olanlar için detaylar haberimizde. İşte Federer'in maçında 'Her şey çok güzel olacak' sloganı izle! Gasquet - Federer maçında 'Her şey çok güzel olacak' diye bağıran Türklerin videosu

FEDERER HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK SLOGANI İZLE!

İşte o video:

FEDERER'İN MAÇINDA 'HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK' SLOGANI

Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) İstanbul seçimlerini tekrarlama kararı alması ve Ekrem İmamoğlu'nun mazbatasını iptal etmesinin ardından ortaya çıkan “Her şey çok güzel olacak” sloganı, Türkiye’den sonra dünyaya ya da yayıldı.

Madrid Open’da dünyaca ünlü sporcu Roger Federer ile Richard Gasquet arasında oynanan tenis maçında tribünlerden “Her şey çok güzel olacak” sloganı duyuldu.

Sosyal medyada “Her şey çok güzel olacak” sloganının duyulduğu anın görüntüsü, birçok kullanıcı tarafından paylaşıldı.

İngiltere'de "Enfekte kan" skandalı! Kurbanlara tazminat ödenecek Sözde özel kuvvetler grup komutanı yakalandı Eminem'in kızı Hailie Jade Scott evlendi!
Sonraki Haber