Ameliyat olmuştu! Fatma Girik'in sağlık durumu hakkında yeni bilgi!

Türk sinemasının usta isimlerinden Fatma Girik, geçirdiği kalça ameliyatının ardından fizik tedavisine İstanbul’da devam ediyor. Girik'in sağlık durumu hakkında yeni bilgiler öğrenildi.

20 yıldır yaşadığı Bodrum’daki evinde fenalaştıktan sonra hastaneye kaldırılan usta oyuncu, sonrasında tedavisine İstanbul’da devam etme kararı almıştı.

BİR SÜRE DAHA HASTANEDE KALACAK

Darüşşafaka Rehabilitasyon Merkezi’nde üç haftadır tedavi gören oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Günde iki seans fizik tedavi gören Girik, hastanede bir süre daha kalacak.

Ameliyat olmuştu! Fatma Girik'in sağlık durumu hakkında yeni bilgi!

FATMA GİRİK HAKKINDA

12 Aralık 1942 tarihinde İstanbul'da doğdu. Cağaloğlu Kız Lisesi'ni bitirdi. 1957 yılında ilk baş rolü olan, yönetmenliğini ve senaristliğini Seyfi Havaeri'nin yaptığı Leke'ydi. Leke'yi oyuncu olarak adından bahsettirmeyi başaramadığı birkaç iddiasız yapım daha izledi. Fatma Girik'in performansıyla dikkatlerden kaçmayacağı film, Memduh Ün'ün yönetmenliğindeki 1960 yapımı Ölüm Peşimizde'ydi. Memduh Ün’le tanışıklığı Girik’in hayatındaki dönüm noktalarından biri oldu.

180'den fazla filmde rol aldı. İleriki yıllarında siyasete de atılan Fatma Girik bir süre Şişli Belediye Başkanlığı yaptı. Siyaset ve oyunculuğun dışında kısa bir dönem televizyon ekranlarında Söz Fato'da adlı bir programın sunuculuğunu da yapmıştır.

Ameliyat olmuştu! Fatma Girik'in sağlık durumu hakkında yeni bilgi! ile ilgili etiketler Fatma Girik Yeşilçam Hastane hastalık
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.