Almanya Türkiye maçı ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda?

Türkiye A milli takımımız Euro 2021 öncesinde hazırlık maçında Almanya ile karşı karşıya geliyor. Peki, Almanya Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda? İşte detaylar…

Euro 2021 öncesinde Türkiye A Milli takımımız hazırlık maçında güçlü Almanya karşısına çıkıyor. Köln’ün RheinEnergie stadında oynanacak 7 Ekim Çarşamba akşamında TSİ ile saat 21.45’te başlayacak olan Almanya Türkiye karışlaşması TRT Spor ekranlarından şifresiz yayınlanıyor.

Millilerimiz son olarak UEFA Avrupa Uluslar Ligi’nde oynadıkları son 2 maçta 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldılar. Bu süreçte A Miller; Macaristan’a 1-0 kaybederken Sırbistan ile de 0-0 berabere kaldı. Almanya ise UEFA Avrupa Uluslar Ligi’nde oynadığı maçlarda; İspanya ve İsviçre ile 1-1 berabere kaldı.

Almanya ile Türkiye A milli takımımız arasında 7 Ekim 2011 tarihinde oynanan mücadeleyi Almanya deplasmanda 3-1 kazanmıştı.

Almanya Türkiye maçı ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler Almanya Türkiye hazırlık maçı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.