Ali Yüksel kimdir? Milletvekili Ali Yüksel'in kaç eşi var?

Yeniden Refah Partisi'nin Konya'dan milletvekili seçilen ismi Ali Yüksel hakkında skandal suçlamalarla gündeme geldi. Bu çerçevede "Ali Yüksel kimdir?" sorusu bir çok kullanıcı tarafından araştırılıyor. Peki Ali Yüksel kimdir? Ali Yüksel kaç yaşında? Ali Yüksel nereli? Ali Yüksel hangi partili? Milletvekili Ali Yüksel'in kaç eşi var? İşte Ali Yüksel hakkında araştırılanlar...

Yeniden Refah Partisi’nden Konya milletvekili seçilen Ali Yüksel’in üç eşinin olması iddiaları sosyal medyada yankı uyandırdı. Bu çerçevede "Ali Yüksel kimdir?" sorusu bir çok kullanıcı tarafından araştırılıyor. Peki Ali Yüksel kimdir? Ali Yüksel kaç yaşında? Ali Yüksel nereli? Ali Yüksel hangi partili? İşte Ali Yüksel hakkında araştırılanlar...

ALİ YÜKSEL KİMDİR?

Antalya'ya taşınmış bir ailenin çocuğu olan Ali Yüksel, 1 Mart 1949'da Antalya Konyaaltı Doyran Köyünde doğmuştur. Yüksel tahsilini, İstanbul Yüksek İslam Enstitüsü'nde tamamlamıştır. Bunun yanı sıra 1979 da Almanya'da lisan eğitimi ve Bochum Üniversitesinde iki dönem Şarkıyat tahsili yapmıştır. 2006 yılında Bağcılar Belediyesi'nde Başkan Muşaviri olmuştur.

2009 yılında Başbakan Muşavirliğine tayin olan Yüksel, Başbakan Müşavirliğinden 2011 yılı sonunda emekliye ayrıldı. Emekli olunca İrşad hizmetlerine devam edebilmek için, DOST-YAR (Dostluk Sosyal, Kültürel dayanışma ve Yardımlaşma) adlı bir cemiyet kurdu. Sandıklı, Adana, Niğde ve Aksaray'da şubeleri olan bu cemiyet haftalık sohbetler ve Konferanslar düzenleyerek hizmetlerine devam etmektedir. 

ALİ YÜKSEL'İN KAÇ EŞİ VAR?

3 kadınla evli olduğu ortaya çıkan Yeniden Refah Partisi Konya milletvekili Ali Yüksel, 8 çocuk babasıdır.

ALİ YÜKSEL HANGİ PARTİLİDİR?

Yeniden Refah Partisi kurucularından olan Ali Yüksel, Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesidir. Ayrıca Konya'dan 14 Mayıs seçimlerinde Konya'dan milletvekili adayı olup seçilmiştir. 

Ali Yüksel kimdir? Milletvekili Ali Yüksel'in kaç eşi var? ile ilgili etiketler Yeniden Refah Partisi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.