Ali Özütemiz (Kıvırcık Ali) kimdir? Neden öldü?

11 Ocak 2011 tarihinde hayatını kaybeden şarkıcı Ali Özütemiz veya bilinen adıyla Kıvırcı Ali, ölüm yıl dönümünde anılıyor. Yapılan haberlerin ardından Ali Özütemiz (Kıvırcık Ali)'in yaşamı büyük bir merakla araştırılmaya başlandı. Peki, Ali Özütemiz (Kıvırcık Ali) kimdir? Neden öldü? Ayrıntılar haberimizde...

Birçok esere imza atan ve 11 Ocak 2011'de hayatını kaybeden Ali Özütemiz (Kıvırcık Ali), mezarı başında çiçeklerle ve fotoğraflarla anıldı. Kıvırcık Ali'nin 11. ölüm yıl dönümünde hayatı ve kariyeri büyük bir merakla araştırılıyor. Peki, Ali Özütemiz (Kıvırcık Ali) kimdir? Neden öldü? Detaylar haberimizde...

Ali Özütemiz (Kıvırcık Ali) kimdir? Neden öldü?

ALİ ÖZÜTEMİZ (KIVIRCIK ALİ) KİMDİR?

Ali Özütemiz ya da bilinen adıyla Kıvırcık Ali, 11 Ekim 1968 tarihinde Turhal, Tokat'ın Erenli köyünde dokuz kardeşin en küçüğü olarak doğmuştur. Babası doğumundan 37 gün önce hayatını kaybetmiştir. Çocukluğunda çiftçilik ve çobanlık gibi mesleklerle uğraşan Kıvırcık Ali, aynı zamanda köy halkından bağlama çalmayı öğrenip düğün ve cemevlerinde çalmıştır. İlkokulu bitirdikten sonra okumayan Özütemiz, 1983'te ağabeyinin desteğiyle İstanbul'a gelmiş ve burada düğün salonu gibi mekânlarda bağlama çalmıştır, aynı zamanda piyasaya süremediği ve içindeki şarkıların bazıları ölümünden sonra yayımlanacak olan üç adet albüm kaydetmiştir. "Kıvırcık" lakabını burada saçlarının kıvırcık olması sebebiyle almıştır.

Özütemiz 1988 yılında Şadıman Baş ile evlenmiştir. Bu evliliğinden 2 çocuğu olan Kıvırcık Ali, sonrasında 22 Ocak 2010 arihinde Aslı Güven ile nikah masasına oturmuştur.

ALİ ÖZÜTEMİZ (KIVIRCIK ALİ) NEDEN ÖLDÜ?

Ünlü sanatçı, 11 Ocak 2011 tarihinde Büyükçekmece, İstanbul'da kendi kullanmış olduğu aracıyla geçirdiği bir trafik kazasında 42 yaşında hayatını kaybetmiştir. Ölümünün sonrasında aynı yıl ise Onbir Bir İkibinonbir / Veda isimli stüdyo albümü yayımlanmıştır ve bu albüm ticari başarı elde etmiştir.

 

 

 

Ali Özütemiz (Kıvırcık Ali) kimdir? Neden öldü? ile ilgili etiketler Kıvırcık Ali Ali Özütemiz
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.