Aleyna Tilki, O Ses Türkiye'de jüri mi olacak?

TV8'in sevilen şarkı yarışması O Ses Türkiye'nin jüri koltuğuna, adını katıldığı Yetenek Sizsiniz programıyla duyuran genç popçu Aleyna Tilki mi oturacak? Merak edilen soruyu Mesut Yar dile getirdi.

TV 8 ekranlarında izleyici karşısına çıkan, Türkiye'nin en uzun soluklu ses yarışmalarından biri olan O Ses Türkiye'nin jüri koltuğuna o isim mi oturacak? Posta gazetesi yazarı Mesut Yar'ın bugünkü köşesinde yazdıkları ile akılları karıştırdı.

 O Ses Türkiye'nin yeni jürisi kim? İşte Mesut Yar'ın bugünkü yazısı:

Önceki akşam “Survivor”da (TV8) adaların birleşmediği ama adı “birleşme partisi” olan bir sahil eğlencesi yaşadık...

Açıkçası Aleyna Tilki’nin jüri üyesi olduğu ses yarışmasını alıp “O Ses Türkiye” ekranına taşısan Murat Ceylan dışındaki yarışmacılar ilk turda elenmişti...

Partinin önceki yıllara göre bir hayli zayıf kaldığı gerçeğini bir kenara bırakırsak geceden aklımda tek soru kaldı; “Önümüzdeki yıl ‘O Ses Türkiye’nin jüri koltuğunda Aleyna Tilki mi oturacak?”..

Benim sorum ortaya. Ama hepimiz Acun Ilıcalı’nın bu tür alıştırmalarla ekranına angaje ettiği çok sayıda isim olduğunu biliyoruz, değil mi?

Aleyna Tilki, O Ses Türkiye'de jüri mi olacak? ile ilgili etiketler Aleyna Tilki O Ses Türkiye jüri
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.