Alevi şehidin cenazesine devlet katılmadı mı?

Alevi şehidin cenazesine devlet katılmadı mı? Sosyal medyada yer alan iddialarında biri ise şehit düşen Alevi askerler için askeri tören yapılmamasıdır. Emekli Kurmay Albay Mustafa Önsel,bu konu ile ilgili açıklama yaptı. Peki Alevi şehidin cenazesine devlet katılmadı mı? Detaylar haberimizde...

Alevi şehidin cenazesine devlet katılmadı mı? Şehit düşen Alevi askerlerimize askeri tören yapılmadığı, devlet erkanının cenaze törenlerine katılmadığı gibi gerçek dışı iddialar sosyal medyanın gündeminde yer alıyor.Peki Alevi şehidin cenazesine devlet katılmadı mı?

Askerleri Alevi-Sünni diye ayrıldığını iddia eden provokatif paylaşımların kaynağının ise FETÖ'cüler tarafından yönetilen 'kacsaatolduturk' hesabı olduğu ortaya çıktı.

Hesap, önce bu haberi paylaşıp yaydı, sonra ise sildi. Yalan haber ise hala dolaşımda.

Alevi şehidin cenazesine devlet katılmadı mı?

"KIŞKIRTICI AJANLARA DİKKAT!"

Konu ile ilgili paylaşımda bulunan Emekli Kurmay Albay Mustafa Önsel, "Kışkırtıcı paylaşımlar yapan özellikle FETÖ hesaplarına dikkat edelim!" ifadelerini kullanarak şunları söyledi:

"Konuyla ilgili FETÖ sitesi olarak bilinen Kaç Saat Oldu isimli hesap, kışkırtıcı bir haber yapmış olup bizzat Tokat'tan yaptığım araştırma bunun doğru olmadığını ortaya koydu. Bu haberde onun teyidi. Kışkırtıcı ajanlara dikkat!

Alevi şehidin cenazesine devlet katılmadı mı? - Resim : 2

Alevi şehidin cenazesine devlet katılmadı mı? - Resim : 3

Alevi şehidin cenazesine devlet katılmadı mı? ile ilgili etiketler Devlet Bahçeli Alevi
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.