Akşener'in 'Bu bir savaş ilanıdır' açıklaması sonrası İmamoğlu'ndan gönderme: Dostlar haddini aşıyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş tepkisinin ardından Kurtköy Yaşam Merkezi açılışında konuşan İmamoğlu, Akşener dahil olmak üzere ortaklarına bazı mesajlar gönderdi. "Yeni bir oyunla karşı karşıyayız." diyen İmamoğlu'nun "Bir kısım dostlar oyuna geliyorlar bazen haddini aşan cümleler kullanıyorlar." ifadeleri dikkat çekti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün Uşak'ta ilk kez Ekrem İmamoğlu'nun ismini vererek sert ifadeler kullandı.

Akşener, partisine operasyon yapıldığını iddia ederek, İmamoğlu ve Akşener için 'İkisi de korktu' dedi.

Akşener, “Mesela Ankara'yı paylaşmışlar, ilçe hesabı yapmışlar. Hiçbirinden haberim yok. Bu bir siyasi partinin iç işlerine karışmak demektir. Ben bunu 1997'de DYP'de yaşadım, bu konuda idmanlıyım. Bunu bir savaş ilanı olarak kabul ediyorum, varım." dedi.

İMAMOĞLU VE YAVAŞ'A: İKİSİ DE KORKTU, KABUL ETMEDİ

Akşener, konuşmasının devamında "Saraçhane'ye ikinci kere gittim. Ve bugün sövenler o gün rahmetli anama kadar götürdüler işi. Naptım boyumu eğdim, kazanalım diye ağzımı açmadım, millet bu arkadaşları istiyor diye o masaya götürdüm. O masadan kovuldum. Ve ikisi de korktu, kabul etmedi. Ben değil, milletin istediğini kabul etmediler." ifadelerini kullandı.

Akşener, ayrıca yerel seçimlerde İstanbul ve Ankara'da kendi adaylarıyla seçime gireceklerini ifade etti.

Bu gelişmelerin ardından İmamoğlu bugün Kurtköy Yaşam Merkezi açılışında konuşarak, Meral Akşener dahil olmak üzere ortaklarına bazı mesajlar gönderdi.

"HADDİNİ AŞAN CÜMLELER KULLANIYORLAR"

"Yeni bir oyunla karşı karşıyayız.

Omuz omuza mücadele ettiğimiz, aynı masayı paylaştığımız, aynı kaseden çorba içtiğimiz dostlarımızı bize karşı kışkırtıyorlar..

Bir kısım dostlar oyuna geliyorlar bazen haddini aşan cümleler kullanıyorlar.

Eski dost düşman olmaz."

Akşener'in 'Bu bir savaş ilanıdır' açıklaması sonrası İmamoğlu'ndan gönderme: Dostlar haddini aşıyor ile ilgili etiketler Meral Akşener Ekrem İmamoğlu İYİ Parti

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.