Akşener-Kılıçdaroğlu görüşmesinden mutabakat mı çıktı? Sürprize hazır olun...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında...

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, TBMM’de EYT’lilere ilişkin kanun teklifi görüşmelerini, Kahramanmaraş Belediye Başkanı Güngör'ün yardım çalışmaları için kentte Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni görmediğini söylediği açıklamalarını, Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın gözaltına alınmasını, Kızılay'ın AHBAP'a tepki çeken çadır satışını, Kerem Kınık'ın son açıklamalarını, futbol tribünlerinde yapılan provokasyon ile Kayserispor maçına taraftarı alınmayacak Fenerbahçe'nin tepkisini, CHP ile İYİ Parti cephesinde yaşanan gelişmeler, Kemal Kılıçdaroğlu ile Meral Akşener görüşmesinin şifrelerini ve Ümit Özdağ'ın Muharem İnce çıkışını masaya yatırdı.

''KAHRAMANMARAŞ BELEDİYE BAŞKANI 20 GÜNDÜR ORTADA YOKTU''

Ceyhun Bozkurt, ‘’Deprem bölgesinde ciddi kayıplarımız var. Bir yandan yaralarımızı sarmaya çalışıyoruz. Kahramanmaraş Belediye Başkanı kendini kurtarmaya çalışmasın, 20 gündür ortada yoktu. Sahada insanlara destek vermeliydi.

''BİRİLERİ KIZILAY'I YIPRATMAYA YÖNELİK BU YAPILANLAR ÜZERİNDEN SALDIRILAR BAŞLATIYOR''

Kızılay'ın çadır satışını doğru bulmuyorum. Kınık tatmin edici açıklamalar yapmadı. Ancak bunun üzerinden Kızılay'a yönelik yapılan saldırılar da doğru değildir. Birileri Kızılay'ı yıpratmaya yönelik bu yapılanlar üzerinden saldırılar başlatıyor. Kızılay'daki çatlaklar kapatılarak kamu vicdanını rahatlatabiliriz. Kınık'ın açıklaması tatmin edici değil. Gereken yapılmalı. Devleti eleştirirken afetin boyutlarını görmezden gelmemeliyiz, hatalardan da ders çıkarmalıyız. Kerem Kınık açıklamalarıyla iyi bir sınav vermedi.

FUTBOL TRİBÜNLERİNDE PROVOKASYON

Futbol asla sadece futbol değildir. Milyonları etkilemek için birileri futbol üzerinden hesaplaşmalar yaparlar. PYD terör örgütünün temelinin atıldığı olaylardan biri futbol maçıdır. Bu protesto doğru değildir.

KILIÇDAROĞLU - AKŞENER GÖRÜŞMESİNİN PERDE ARKASI

Görüşmeye dair kulislerde konuşanlardan biri, Kürşat Zorlu her ne kadar 2 Mart'ta konuşulacak dese de bir pazarlık yapıldı. Kılıçdaroğlu'nun kendi cumhurbaşkanlığı konusunda Akşener'i ikna ettiği iddia ediliyor. Diğer bir iddia ise, Kılıçdaroğlu'nun adaylık konusunda Akşener'i ikna etmesinin karşılığında İYİ Part'iye CHP'den daha çok bakanlık verdiği yönünde. Kılıçdaroğlu'nun adaylığının yanı sıra dışarıdan başka bir adayın 2 Mart'ta gündeme geleceği iddia ediliyor. Kılıçdaroğlu aday olsun kazansın ya da kazanması CHP Genel Başkanlığı artık bitti. 10 Aralıkçılar Oğuz Kaaan Salıcı'nın genel başkanlığı üzerine çalışıyor. Akşener CHP içindeki kavgayı fırsat bilerek muhalefetin birinci partisi olmayı hedefliyor. İttifakın ana gücü olmak istiyor, bu yüzden CHP tabanına oynuyor.

ÜMİT ÖZDAĞ'IN MUHARREM İNCE ÇIKIŞI

''Özdağ Yavaş'tan beklediğini bulamayınca öne çıkan isim olarak Muharem İnce'yi görmüş olabilir.'' sözlerini kullandı.

 ‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Akşener-Kılıçdaroğlu görüşmesinden mutabakat mı çıktı? Sürprize hazır olun... ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt Kemal Kılıçdaroğlu Meral Akşener 6'lı Masa AHBAP Kızılay

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.