Akıncı'da dövüş sahnesi hastanede bitti! Ünlü oyuncunun alnı kırıldı!

Akıncı dizisinde dövüş sahnesinin sonu kötü bitti! Dizide Kor-Han karakterine hayat veren ünlü oyuncu Çağrı Erceber'in rol gereği Tolga Tekin'le dövüştüğü sahnede alnı kırıldı kırıldı. Tekin, kafa atarken hızına alamayınca Erceber'in alnında 3 kırık oluştu. Yaşadığı şoku anlatan ünlü oyuncu, "Elimi alnıma götürüp o çöküntüyü hissedince bende panikledim. Gözüme giden damara mı geldi? Kör mü olacağım? Her şey kafamdan geçiyordu" ifadelerini kullandı.

Başrollerini Şükrü Özyıldız, Büşra Develi, Yıldıray Şahinler, Tolga Tekin, Erkan Bektaş, Didem İnselel, Yılmaz Bayraktar, Müge Boz ve Ayça Erturan gibi ünlü isimlerin yer aldığı Akıncı dizisinin çekimlerinde korkutan bir kaza yaşandı. Akıncı'nın final bölümü için çekilen dövüş sahnesinin sonu kötü bitti.

ALNINI KIRDI

Dövüş sahnesi başladığında başına geleceklerden habersiz iki oyuncu, neye uğradığını şaşırdı. Ünlü oyuncu Tolga tekin, rol gereği Erceber'e kafa atması gerekirken, alnına hızlı bir şekilde vurdu. Tekin, burnundaki acıyı fark ederken, Erceber'in alnında bir çöküntü oluştu. Ünlü oyuncu yaşadığı korku dolu anları şu sözlerle ifade etti:

Akıncı'da dövüş sahnesi hastanede bitti! Ünlü oyuncunun alnı kırıldı!

"Sezon finalini çekiyorduk bu yüzden de kendimizi fazla kaptırmıştık. Tolga, bir anda bana kafa attı. Alnımda 3 kırık oluştu. İlk etapta Tolga Tekin'in burnu kırıldı zannettim. Yere düşüp bağırmaya başladı. Ben alnım kırılmasına rağmen anlamadım o anın şokuyla."

"KÖR MÜ OLACAĞIM?"

"Ancak elimi alnıma götürüp o çöküntüyü hissedince bende panikledim. Gözüme giden damara mı geldi? Kör mü olacağım? Her şey kafamdan geçiyordu. Sonra apar topar ambulansla hastaneye götürdüler beni. Tomografi çekildi. Alın bölgemde darbeden kaynaklı 3 kırık meydana gelmiş."

Akıncı'da dövüş sahnesi hastanede bitti! Ünlü oyuncunun alnı kırıldı! - Resim : 2

ÇAĞRI ERCEBER KİMDİR?

Çağrı Erceber, 24 Mayıs 1990 tarihinde İstanbul’da doğdu. Makedonya göçmeni olan Erceber, orta öğretim eğitimini Saint-Joseph Fransız Lisesinde bitirmiştir.

Yüksek öğretim eğitimine Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü ile devam eden Erceber, 2014 yılında yayınlanan ‘Filinta’ adlı dizideki Azad karakteri ile adını duyurdu.

Sporla yakından ilgili olan oyuncunun 2005 yılında Dünya Geleneksel Fudokan – Shotokan Karate-Do Şampiyonasında Dünya 5’inciliği bulunuyor.

Kalbimin Sultanı, Payitaht: Abdulhamid gibi yapımlarda da yer alan yakışıklı oyuncu şimdilerde ise ATV ekranlarında yayınlanmakta olan ‘Akıncı’ adlı dizide Kor-Han karakterine hayat veriyor.

İkizler burcu özelliklerini taşıyan Çağrı Erceber, 1.78 boyunda ve 70 kilogram ağırlığındadır.

Çağrı Erceber’in rol aldığı diziler:

2021 - Akıncı (Kor-Han) (TV Dizisi)

2018 - Payitaht: Abdulhamid (Pedro) (TV Dizisi)

2917 - Kalbimin Sultanı (TV Dizisi)

2014 - Filinta (Azad) (TV Dizisi)

 

Akıncı'da dövüş sahnesi hastanede bitti! Ünlü oyuncunun alnı kırıldı! ile ilgili etiketler Çağrı Erceber tolga tekin Akıncı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.