Akın Akınözü'nden evliliğe yeşil ışık: "Neden olmasın"

Hercai dizisinde canlandırdığı Miran karakteriyle ünlenen oyuncu Akın Akınözü, sevgilisi Sandra Pestemalciyan ile birlikte geçtiğimiz günlerde Cihangir’deki Emily’s Garden adlı mekan çıkışında görüntülendi.

Önceki günlerde sevgilisi Sandra Pestemalciyan ile birlikte Cihangir’de görüntülenen Akın Akınözü, basın mensupları tarafından kendisine yöneltilen ‘Evlilik’ sorusuna içtenlikle yanıt verdi. Son olarak Star TV ekranlarında yayınlanan Kaderimin Oyunu dizisinde rol alan Akınözü, pek ortalarda görünmüyordu.

Basın mensuplarının, “Yeni projeniz dijitale mi olacak yoksa televizyona mı?” sorusuna Akın Akınözü, “Spesifik düşündüğüm bir şey yok, sınırlamıyorum. Gelen ve beni heyecanlandıran projeler var. Güzel bir aksiyon projesinde oynamak isterim.” dedi.

Akın Akınözü'nden evliliğe yeşil ışık: "Neden olmasın"

Tatil planından da bahseden Akınözü, “Ailecek bir tatil yaptık. Keyifli ve sakin dinlendik. Burada görüşmelerim devam ediyor. Yine bir boşluk bulduğumda kaçarız.” ifadelerine yer verdi.

Evlilik sorusuna ise gülerek yanıt veren Akınözü, “Bakalım. Tadını çıkartıyoruz. Böyle hayallerimizi gerçekleştiriyoruz. Onun da zamanı geldiğinde tabii ki de eğer bizim hayallerimize hizmet edecek ise neden olmasın.” sözlerini sarf etti.

Akın Akınözü'nden evliliğe yeşil ışık: "Neden olmasın" - Resim : 2

Ebru Şahin ile başrollerde oynadığı Hercai dizisinin final yapması sonrasında arkadaşlıklarını bitirme kararı alan Akınözü, "Geçtiğimiz hafta evlenen Ebru Şahin’e tebrik mesajı attınız mı?" sorusuna ise “Kolay gelsin.” dedikten sonra gülerek kız arkadaşı ile bulunduğu yerden uzaklaştı.

Akın Akınözü'nden evliliğe yeşil ışık: "Neden olmasın" ile ilgili etiketler Akın Akınözü Sandra Pestemalciyan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.