Akhisar Belediye Başkanı Kimdir? Besim Dutlulu Akhisar Belediyesi Hangi Parti?

Bu akşam yemek yarışması MasterChef'in yeni bölümünün gerçekleştirileceği Manisa'nın Akhisar ilçesinin belediye başkanı Besim Dutlulu'dur. Peki Akhisar Belediyesi hangi parti? İşte detaylar...

Ekranların heyecan dolu yarışması MasterChef yeni bölümü Manisa'nın Akhisar ilçesinde gerçekleştiriliyor. Zeytinin ve zeytinyağının anavatanı olan Akhisar'ın belediye başkanı da Besim Dutlulu'dur. Peki Akhisar Belediye hangi parti?

AKHİSAR BELEDİYE BAŞKANI BESİM DUTLULU KİMDİR?

29 Eylül 1979 doğumlu olan Besim Dutlulu 43 yaşındadır. Aynı zamanda eczacı olan Besim Dutlulu 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşen 2019 Türkiye yerel seçimlerine Millet İttifakı'nın adayı olarak giren Besim Dutlulu, yapılan seçim sonrası oyların %55.41'ini (61.001 oy) alarak Akhisar'ın belediye başkanı olarak seçildi.

Akhisar Belediye Başkanı Kimdir? Besim Dutlulu Akhisar Belediyesi Hangi Parti?

AKHİSAR BELEDİYE HANGİ PARTİ?

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Akhisar Belediye Başkanlığını kazanan Besim Dutlulu Cumhuriyet Halk Partisi'nin adayı olarak seçime girmiştir. Akhisar Belediyesi, CHP'li bir belediyedir.

Akhisar Belediye Başkanı Kimdir? Besim Dutlulu Akhisar Belediyesi Hangi Parti? ile ilgili etiketler Akhisar
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.