AK PARTİ'NİN İSTANBUL MİTİNGİNDE COŞKULU ANLAR: BİZE HER YER KURUM. İMAMOĞLU’NUN MUMU SÖNDÜRÜLECEK!

AK Parti’nin ‘Yeniden Büyük İstanbul’ mitingindeki coşkulu anlar SuperHaber YouTube kanalında yayında..

AK Parti'nin Atatürk Havalimanı'nda düzenlediği Yeniden Büyük İstanbul mitinginde coşkulu anlar yaşandı. Eline Türk bayrağı ve AK Parti bayrakları alan seçmen Cumhurbaşkanı Erdoğan ile İBB Başkan adayı Murat Kurum’a olan sevgilerini haykırdı.

Miting alanında seçmene mikrofon uzatan SuperHaber ekibi, birbirinden renkli anlara tanıklık etti.

''İSTANBUL'U MURAD'INA KAVUŞTURMAK İÇİN GELDİK''

Çekmeköy’den mitinge katılan seçmen, İstanbul'un 'Murad'ına kavuşacağına vurgu yaparak  ’’İstanbul’u Murad’ına kavuşturmak için, 5 yıldır yapılmayan hizmetlerin yeniden Kurum sayesinde İstanbul’a yeniden kazandırılacağına inandığımız için, Erdoğan ile yan yana olduğumuzu ifade etmek için geldik. Halkın coşkusu var, Ramazan ayına binaen vatandaş akın akın geldi. 31 Mart yerel seçiminde İstanbul’da yeniden Murat Kurum, Çekmeköy’den de Ahmet Poyraz diyoruz.’’ ifadelerini kullandı.

‘’REİSİM TEKSİN, YANINDAYIZ, SENİ BIRAKMAYACAĞIZ’’

Arnavutköy’den gelen vatandaş Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanında olduğunu belirterek, ‘’Reisi yalnız bırakmayız. İmamoğlu kaybedecek, bilsin bunu. Bu kalabalık ona ders olacak. Reisim teksin, yanındayız, seni bırakmayız.’’ dedi.

‘’MİTİNGE GELENLERE KABUL OLMUŞ HAC, UMRE SEVABI VERİLSİN’’

Seyrantepe’den gelen seçmen, miting alanındaki atmosferi Kabe'deki atmosfere benzeterek, ‘’İstanbul için çalışıyoruz. Kağıthanelilerin kapı kapı dolaştığını gördüm. Murat Kurum, hatırlanamayan şeyleri yeniden yapacak. Yapılan metrolarda hiçbir zaman yarım kalmayan şeyleri yarım bıraktılar. Hasta annemi, metrodan yürüyerek çıkarttılar. Bu atmosfer, Kabe yaşadığım atmosferi yaşattı. Buraya gelenlere kabul olmuş Hac, Umre sevabı verilsin. Reisin aşkı böyle bir şey. İstanbul Kurum’la şaha kalkacak.’’ şeklinde konuştu.

‘’KURUM BAŞKANLA İSTANBUL YENİDEN ŞAHLANACAK’’

AK Parti Sultangazi Teşkilatı’nda görevli kişi ’’İstanbul’un 5 yıllık fetret devri bitecek. Kurum başkanla İstanbul yeniden şahlanacak. Gümbür gümbür geliyoruz.’’ ifadelerini dedi.

‘’CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VE DEVLET BAHÇELİ ‘ÖL’ DESE ÖLÜRÜM’’

Fransa’dan AK Parti’nin büyük mitingi için gelen vatandaş, ‘’Milli Görüş’ün Fransa’da kırk yıllık üyesiyim. Aslında MHP’liyim. Bahçeli’nin ellerinden öperim. Recep bey partiyi kurunca hepimiz reisçi olduk. Çok fazla seviyorum. Hiçbir menfaatim yok. Bacağım kırık 1 oy için Samsun’a geldim. Böyle bir sevgi var mı? Allah reisin ve Bahçeli’nin yolunu açık etsin. Bu rant peşinde koşan belediye başkanlarının hepsini temizlesinler. Zarar veriyorlar. Allah’ın izniyle alacaklar. En ufak bir kuşkumuz yok. Erdoğan ve Bahçeli ‘öl’ dese ölürüm.’’ dedi.

AK Parti'nin İstanbul mitingindeki coşkulu anlar SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

AK PARTİ'NİN İSTANBUL MİTİNGİNDE COŞKULU ANLAR: BİZE HER YER KURUM. İMAMOĞLU’NUN MUMU SÖNDÜRÜLECEK! ile ilgili etiketler AK Parti İstanbul Cumhurbaşkanı Erdoğan Murat Kurum Ekrem İmamoğlu CHP

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.