AK Partili Mahir Ünal’dan Ekrem İmamoğlu'na: "Bazı siyasetçiler influencer'a dönüşmüş durumda"

AK Parti MKYK Üyesi Mahir Ünal, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yüklenerek "Bazı siyasetçiler influencer'a dönüşmüş durumda. Halka vaat ettiği vaatleri bile unutan ama diğer taraftan dijital dünyada oluşan sanal gerçeklik üzerinden etkileşim kasan, sanal başkanlık yapan siyasi figürlerle karşılaşıyoruz." ifadelerini kullandı.

AK Parti MKYK Üyesi Mahir Ünal, CNN TÜRK canlı yayınında açıklamalarda bulundu.

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na eleştirilerde bulunan Mahir Ünal, Ekrem İmamoğlu için "Bazı siyasetçiler influencer'a dönüşmüş durumda." ifadelerini kullandı.

"BAZI SİYASETÇİLER INFLUENCER'A DÖNÜŞTÜ"

Ünal'ın açıklamaları şu şekilde:

"Seçim kampanyası açısından bazı siyasetçiler influencer'a dönüşmüş durumda. Halka vaat ettiği vaatleri bile unutan ama diğer taraftan dijital dünyada oluşan sanal gerçeklik üzerinden etkileşim kasan, sanal başkanlık yapan siyasi figürlerle karşılaşıyoruz. 2022 yılında AB 22 Nisan'da internet ile ilgili yasayı kabul etti. Siyaset açısından bizim fiziki coğrafyanın dışında internet coğrafyası var.

Burada sosyal medya platformları var. Yalan haberleri 17 kat daha fazla büyütüyor. Yalan söylenince gerçek o yalana yetişemiyor. bu gerçeğin kaybı demek. AK Parti olarak ısrarla gerçek diyoruz bu yüzden."

AK Partili Mahir Ünal’dan Ekrem İmamoğlu'na: "Bazı siyasetçiler influencer'a dönüşmüş durumda" ile ilgili etiketler Mahir Ünal Ekrem İmamoğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.