Ağır Romantik filminin konusu nedir? Ağır Romantik oyuncuları kimlerdir?

3 Ocak Pazar günü Show TV yayın akışında yer alan Ağır Romantik filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Aksiyon türündeki film Ağır Romantik hangi kanalda, Ağır Romantik oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

3 Ocak Pazar günü Show TV yayın akışında yer alan Ağır Romantik adlı aksiyon filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Ağır Romantik 2020 yılında vizyona girmiştir. Ağır Romantik adlı aksiyon filminin başarılı oyuncuları ve hikayesi ile seyircileri ekranın başına kilitleyecek. Peki, Ağır Romantik filminin konusu nedir? Ağır Romantik oyuncuları kimlerdir?

Ağır Romantik Filminin Konusu Nedir?

Sanatla ilgili bir annenin ve profesör bir babanın kızı olan Aslı, konservatuvarda okumaktadır. Aslı'nın hayatı, bir gün Beyoğlu'nda yürürken bir kapkaççının çantasını çalması ile bambaşka bir hal alır. Yaşadığı olay sonrası büyük bir korkuya kapılan Aslı'ya, bu sırada olaya şahit olan Kerem adında bir adam yardım eder ve çantayı bularak Aslı'ya teslim eder. Bu tatsız olay sayesinde tanışan Aslı ve Kerem, görüşmeye devam ederek çok geçmeden güzel bir ilişkiye başlar.

Ağır Romantik filminin konusu nedir? Ağır Romantik oyuncuları kimlerdir?

Ancak Kerem, ayrı dünyalara sahip olduğu sevgilisine kendisini bambaşka biri olarak tanıtır. Finans uzmanı olarak kendisini tanıtan Kerem, babasının İstanbul'un en büyük kapkaç çetesinin başı olduğu gerçeğini de gizler. Ancak yaşananlar, onların en mutlu günlerinin akıllarından hiç çıkmayacak bir güne dönüşmesine neden olur.

Ağır Romantik Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Yönetmen: Deniz Denizciler

Oyuncular: Tuvana Türkay, Onur Tuna, Sermiyan Midyat

Tür: Romantik, Komedi

Yapım Yılı: 15 Şubat 2020 / 1s 37dk

Ağır Romantik filminin konusu nedir? Ağır Romantik oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Ağır Romantik filminin konusu nedir oyuncuları kimler ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.