Ağabeyi Ali Murat Altunmeşe'nin acısıyla sarsılan Fırat Altunmeşe hayatındaki herkesi sildi

FOX TV'de seyirciyle buluşan 'Evlilik Hakkında Her Şey' dizisinde Ural karakterini canlandıran Fırat Altunmeşe, Instagram hesabından dikkat çeken paylaşımlarda bulundu. Geçtiğimiz haftalarda oyuncu ağabeyi Ali Murat Altunmeşe’nin vefatıyla yıkılan 31 yaşındaki oyuncu Fırat Altunmeşe listesindeki birçok kişiyi sildiğini duyurdu.

Türk Halk Müziği sanatçısı İzzet Altınmeşe’nin oyuncu olan 31 yaşındaki küçük oğlu Fırat Altunmeşe, Instagram hesabından 43 yaşındaki ağabeyi Ali Murat Altınmeşe'yi kaybettikten sonra ilk kez bir paylaşımda bulundu.

Daha önce Vicdan, Kaçak Gelinler, Maral, Kehribar, Mucize Doktor, Aslan Ailem, gibi yapımlarda rol alan ve son olarak FOX TV'de yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde hayat verdiği Ural karakteriyle izleyici karşısına çıkan İzzet Altınmeşe'nin oğlu Fırat Altunmeşe, Instagram'dan birçok kişiyi sildiğini duyurdu.

Ağabeyi Ali Murat Altunmeşe'nin acısıyla sarsılan Fırat Altunmeşe hayatındaki herkesi sildi

Instagram hesabından arka arkaya ilginç paylaşımlarda bulunan Fırat Altunmeşe şu ifadelere yer verdi:

''Çoğunuzu takipten çıkıyorum çünkü genel olarak ilgimi çekmediğini fark ettim. bunun sevgiyle değerle bir alakası yok ama kırılan varsa hemen çıksın beni takipten. Zaten hepinizi çok seviyorum da demedim. Öpüyorum.''

''Daha da çıkacaktım, yoruldum. Sonra devam edeceğim. Geride kalanların hepsi de ilgimi çekiyor diye bir şey yok. Yani ben seni gerçekten sevebilirim ama yazlıktaki fotoğrafın ya da nişan fotoğrafın ilgimi çekmiyor.''

''Bazılarınızı da sevmiyorum direkt.''

Ağabeyi Ali Murat Altunmeşe'nin acısıyla sarsılan Fırat Altunmeşe hayatındaki herkesi sildi - Resim : 2

Ağabeyi Ali Murat Altunmeşe'nin acısıyla sarsılan Fırat Altunmeşe hayatındaki herkesi sildi - Resim : 3

Mersin’de bir program için bulunan Türk Halk Müziği sanatçısı İzzet Altınmeşe’nin 42 yaşındaki oyuncu oğlu Ali Murat Altınmeşe kaldığı apartmanın 11. katının balkonundan düşerek hayatını kaybetmişti. Eyüpsultan Göktürk Merkez Camii’ndeki cenaze törenin ardından Ali Murat Altınmeşe, İstanbul'daki Göktürk Mezarlığına defnedilmişti.

 

Ağabeyi Ali Murat Altunmeşe'nin acısıyla sarsılan Fırat Altunmeşe hayatındaki herkesi sildi ile ilgili etiketler Fırat Altunmeşe Sosyal Medya Ali Murat Altunmeşe İzzet Altunmeşe evlilik hakkında her şey
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.