Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu ilişkisi bitti! İhanet iddiaları doğru mu?

Yalı Çapkını dizisinin yıldızı ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla 4 yıldır aşk yaşadığı Mert Yazıcıoğlu ile yollarını ayırdığını duyurdu. Diğer taraftan, "3.kişi" iddiasını da yalanlayan Saraçoğlu, "Kararı ortak aldık, dostluğumuz devam ediyor" ifadelerini kullandı.

2018'den beri birlikte olan oyuncu Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu ayrılık kararı aldı...

Saraçoğlu'nun partneri Mert Ramazan Demir ile samimiyetinden rahatsız olduğu ileri sürülen Yazıcıoğlu'nun da Darmaduman dizisinin rol arkadaşı Hafsanur Sancaktutan ile yakınlaştığı ileri sürülmüştü.

Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu ilişkisi bitti! İhanet iddiaları doğru mu?

 iddialara daha fazla sessiz kalamayan Saraçoğlu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda hem ayrılık iddiasını doğruladı hem de "3. kişi" iddiasının doğru olmadığını belirtti. Saraçoğlu paylaşımında şu ifadelere yer verdi: 

Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu ilişkisi bitti! İhanet iddiaları doğru mu? - Resim : 2

"İLİŞKİMİZİ ORTAK BİR KARAR İLE SONLANDIRDIK"

"Birkaç gündür basında hakkımızda çıkan haberler kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Mert ile 4 yıl süren çok mutlu bir ilişki yaşadık. Ancak sürdürdüğümüz ilişkimizi, aldığımız ortak bir karar ile sevgi ve saygı çerçevesinde sonlandırma kararı aldık. Dostluğumuzun devam ettiğini belirtmekle beraber bu kararımızda hiçbir 3. kişinin dahili bulunmadığını bilmenizi isteriz. Geçirdiğimiz bu hassas süreçte hiç kimseyi zan altında bırakmadan özel hayatımızın mahremiyetine hassasiyet göstermenizi rica ediyoruz."

 

 

Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu ilişkisi bitti! İhanet iddiaları doğru mu? ile ilgili etiketler Afra Saraçoğlu Mert Yazıcıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.