Adriana Lima laneti! Metin Hara'yı da vurur mu?

Metin Hara ile yaşadığı aşk ile magazin dünyasını şoke eden Adriana Lima, eski kocasının laneti olmuş.

Her basketbolcunun en büyük hedefi bir gün dünyanın en popüler liglerinden biri olan NBA'de rakip potaya hücum yapmaktır.

21 ŞUT ÜST ÜSTE KAÇIRDI

Basketbol oyuncusu Marko Jaric, bu rüyasını gerçekleştirme şansı yakalayan sporculardan. Ama Jaric'in Adriana Lima ile yaptığı evlilik, neredeyse NBA kariyerinin sonunu hazırlıyordu. Şutör kimliğiyle de tanınan Jaric, 2009'da Adriana Lima ile evlendiği gecenin ardından Grizzlies formasıyla çıktığı maçlarda üst üste 21 şutta basket bulamamıştı.

9c196a458a91a2b4915f31a453b7fa10

Brezilyalı top model Adriana Lima'nın kendisini aldatan basketbolcu eşi Marko Jaric'ten daha sonra ayrılmıştı. Şimdiler de ise yazar Metin Hara ile tutkulu bir aşk yaşıyor.

NEDEN BOŞANMIŞLARDI?

Victoria's Secret meleği Adriana Lima, bir dergiye verdiği çıplak fotoğraflar nedeniyle boşanmanın eşiğine geldiği Marko Jaric'le ayrılma kararı almıştı.

Marco Jaric, Lima'dan Miami'deki ünlü Star Island'daki malikaneyi istemişti.

Bu teklif karşısında büyük bir şok yaşayan Lima'nın ayrılık kararını almakta geç kaldığını yakınlarına söylediği iddia edilmişti.

Lima'nın, boşanma kararını almasındaki bir diğer nedenin de ihanete uğradığı iddiasıydı.

Jaric'in olayla ilgili hiçbir açıklama yapmaması dikkatlerden kaçmamıştı.

Adriana Lima laneti! Metin Hara'yı da vurur mu? ile ilgili etiketler Adriana Lima marko jaric model victoria secret masketbolcu evlendiği gece boşandı nbs grizzlies
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.