Adnan Oktar genç kadın avukatları ağına mı düşürüyordu?

Van Cezaevi'ne sevk edilen Adnan Oktar'ın Erzurum'da genç kadın avukatlarla yaptığı görüşmelerin detayları ortaya çıktı. Bütün organizasyonun yurt dışından yapıldığı öğrenilirken Oktar için açılan ilana başvuranlar arasından genç, güzel ve kolay kandırılacak avukatların seçildiği belirtildi.

Erzurum cezaevinde her ay yüzlerce genç kadın avukatla görüşüp örgütü canlandırmaya çalışan Adnan Oktar Van Cezaevi’ne sevk edilmişti. 

Silahlı suç örgütü elebaşı Adnan Oktar'ın son görüşmelerine ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı.

Erzurum'da bir ayda 21 kadın avukatla yüzlerce kez görüştüğü öğrenilen Adnan Oktar'ın bu görüşmelerinin detayları deşifre oldu. 

GENÇ, GÜZEL VE SAF AVUKATLAR SEÇİLİYOR

Bütün organizasyonun yurt dışından yapıldığı öğrenilirken süreç şöyle ilerliyor:

Tevkil avukatı ilanı veriyorlar. Avukatlar da bu ilanı görüyor. Başvuranlar var ve eleme yapıyorlar içerisinden. Güzel mi, genç mi, mesleğe yeni mi atılmış? Bu üç faktör çok önemli. Hedef güzel olması, çok önemli bu. Buna yurt dışındaki bu organizasyonu yapan kişi karar veriyor. Bütün organizasyon yurt dışından yapılıyor. Hedef güzel avukat, ardından görüşme ve iş teklifi. Bu görüşme Erzurum'da yüz yüze yapılıyor. Adnan Oktar'ın istediği kriterlerde olduğu tespit ediliyor. Bir de önemli olan kolay kandırılması.

KAMERANIN AÇISI DEĞİŞTİRİLİYOR

Ayrıca, Adnan Oktar bazı avukatlarla görüştüğü zaman kameranın açılarının değiştirildiği soruşturma dosyasında yer alıyor.

Kaynak: CNN Türk

 

 

 

Adnan Oktar genç kadın avukatları ağına mı düşürüyordu? ile ilgili etiketler Adnan Oktar Erzurum Van

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.