Fatih Erbakan ile Adnan Oktar arasında dikkat çeken dostluk! Övgüler yağdırdığı video gündem oldu!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın Adnan Oktar ile ilişkisi gündeme bomba gibi düştü. Oktar'ı ziyarete gittiğini itiraf eden Erbakan'ın, Oktar'a övgüler yağdırdığı videolar da ortaya çıktı. Fatih Erbakan'ın "Dava dosyasına bakmadım ama suçsuz" diyerek Adnan Oktar'ı savunduğu anlar ise dikkat çekti. Fatih Erbakan ve Adnan Oktar dostluğuyla ilgili çarpıcı detaylar...

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ve suç örgütü lideri Adnan Oktar dostluğuyla ilgili çarpıcı iddia ortaya çıktı.

ÖZKAN MAMATİ'DEN DİKKAT ÇEKEN İDDİA: FATİH ERBAKAN, ADNAN OKTAR'A YALVARDI

Adnan Oktar örgütünden 2018 yılında ayrılan ve devletle iş birliği yapan Özkan Mamati Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan ile ilgili çok çarpıcı bir iddia ortaya attı. Özkan Mamati'nin aktardıklarına göre Fatih Erbakan, uzun süre Adnan Oktar ile iletişim içindeydi.

Fatih Erbakan'ın 2011 ile 2016 seneleri arasında Saadet Partisi'nin genel başkanı olan Mustafa Kamalak'ı indirmek için Adnan Oktar'a yalvardığı da iddialar arasında.

'BEN BUNA CANLI KANLI ŞAHİT OLDUM'

'Fatih Erbakan, Adnan Oktar'a yapılan operasyon öncesinde Adnan Oktar ile görüştü. Ben fiziki olarak oradaydım, bunlara şahidim' diyen Özkan Mamati, o dönem Saadet Partisi'nin başında Mustafa Kamalak'ın olduğunu ve Fatih Erbakan'ın Mustafa Kamalak yerine partinin başına geçmek için Adnan Oktar'dan yardım istediğini aktardı.

KONU ADNAN OKTAR'A GELİNCE SAVUNMA PSİKOLOJİSİNE BÜRÜNDÜ

Operasyondan sonra da Fatih Erbakan,  Candaş Tolga Işık'ın programına katılarak Adnan Oktar'ı savunmak adına tartışma yaratacak ifadeler kullandı. Oktar örgütü hakkında kullandığı ifadeler büyük tepki çekti.

CANLI YAYINDA ADNAN OKTAR MÜRİTLERİ İLE İLİŞKİSİ SORULDU

TV100 ekranlarında Fatih Erbakan'a açık açık Adnan Oktar müritleri ile ilişkisi olup olmadığı soruldu. İddiaları destekler ifadeler kullanan Erbakan, "Bahsettiğiniz müritlerle Recep Tayyip Erdoğan'ın da fotoğrafları var, şu anda bende evde duruyor." dedi. 

ADNAN OKTAR'A ÖVGÜLER DÜZDÜĞÜ VİDEO GÜNDEM OLDU

Bu gelişmelerin ardından Fatih Erbakan'ın Adnan Oktar'a övgüler düzdüğü video gün yüzüne çıktı.

Erbakan'ın o videoda "Bir çok insanın imanını tazelemesine vesile olduğu için çok memnunuz. İman etmemiş insanların iman etmesi yolunda büyük bir hizmet. Allah razı olsun kendilerinden.Adnan Oktar hocamıza da çok teşekkür ediyorum." sözleri dikkat çekti. 

 

 

 

 

 

Fatih Erbakan ile Adnan Oktar arasında dikkat çeken dostluk! Övgüler yağdırdığı video gündem oldu! ile ilgili etiketler Fatih Erbakan Adnan Oktar Yeniden Refah Partisi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.