Özkan Mamati'den korkunç Adnan Oktar iddiası: Cezaevinde genç kız avukatlarla görüşüp, taciz ediyor!

Adnan Oktar suç örgütünü çökertenlerin başında gelen Özkan Mamati korkunç bir iddia ortaya çıktı. Mamati, Oktar'ın cezaevinde yeni mezun genç kız avukatlarla görüştüğünü ve yeni kedicikler devşirmeye çalıştığını belirtti. Mamati, Oktar'ın bu genç avukatlara fiziksel temasta da bulunduğunu belirtti.

2018 yılında yapılan operasyonla çökertilen Adnan Oktar ve tarikatı ile ilgili skandalların ardı arkası kesilmiyor. 

Örgütü çökertenlerin başında gelen Özkan Mamati korkunç bir iddia ortaya attı. 

SOSYAL MEDYADAN YENİ MEZUN GENÇ KIZ AVUKATLAR BULUNUYOR

Bahar Feyzan'ın programına konuk olan Mamati, Oktar'ın cezaevinde yeni mezun genç kız avukatlarla görüştüğünü ve yeni kedicikler devşirmeye çalıştığını belirtti. 

Özkan Mamati'den korkunç Adnan Oktar iddiası: Cezaevinde genç kız avukatlarla görüşüp, taciz ediyor!

AYDA 300 GENÇ AVUKATLA GÖRÜŞÜYOR, TACİZ EDİYOR

İddiaya göre yeni mezun avukatlar sosyal medyadan taranıp bulunuyor ve Adnan Oktar'a sunuluyor. Oktar, cezaevine ayda 300 genç kadın avukatla görüşüyor ve bu avukatlara fiziksel tacizde bulunuyor. 

 

 

 

Özkan Mamati'den korkunç Adnan Oktar iddiası: Cezaevinde genç kız avukatlarla görüşüp, taciz ediyor! ile ilgili etiketler Adnan Oktar

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.