Sergen Yalçın Ljajic'i neden oynatmadığını açıkladı

Bu sezon resmi maçlarda sadece 113 dakika görev yapan Adem Ljajic, Yeni Malatyaspor maçında da yedek soyundu. Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, nereye kaybolduğu merak edilen yıldız futbolcunun durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, sezon başından beri kayıp olan Adem Ljajic'in son durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Yeni Malatyaspor maçında yedek soyunan Boşnak yıldızın henüz hazır olmadığını anlatan Yalçın, beIN Sports'a şunları söyledi:

"Adem sezon başından beri antrenman temposunun çok gerisinde. Üst üste 2 sakatlık yaşadı. Milli takıma gitti orada oynamadı. Şu anda maç oynayabilecek seviyede değil. Antrenman yemesi gerekiyor. Daha hazır oyuncularla oynamayı düşünüyorum. Adem, yetenekli ve kaliteli bir oyuncu. Yetenek ve kalite yetmiyor artık, biz faydaya bakıyoruz. Aynı pozisyonda oynayan Oğuzhan’la Mensah var. Oyuna skora göre bu oyuncuları sahaya atabiliriz."

Siyah-Beyazlılar'ın hocası, maç için ise "Oyun olarak gelişiyor, çok zor bir sezon başlangıcı yaptık, transferler geç katıldı, birlikte çalışamadık. Bizim de bazı bahanelerimiz var ama çok acele etmemek lazım; henüz sezonun başındayız. İşler iyiye gidecek gibi gözüküyor" ifadelerini kullandı.

Sergen Yalçın Ljajic'i neden oynatmadığını açıkladı ile ilgili etiketler Sergen Yalçın Adem Ljajic Beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Portakal milli yas algısını bakın nasıl düzeltmek zorunda kaldı

Fatih Portakal canlı yayında İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümü üzerinden milli yas algısı yapacakken yalanını reji ortaya çıkardı.