Yunus Akgün Leicester City'e veda etti! Galatasaray'ın 9 milyon euro kazanma hayali suya düştü

Bonservisi Galatasaray'da olan Yunus Akgün kiralık olarak formasını giydiği ve Championship'te şampiyonluğa ulaşan Leicester City'e veda etti.

Championship'te şampiyonluğa ulaşan Leicester City'de kiralık olarak top koşturan Yunus Akgün, İngiliz ekibinden ayrıldı. Milli futbolcu ayrılığı bizzat duyurdu.

YUNUS AKGÜN VEDA ETTİ

Yunus Akgün yaptığı paylaşımda, "Bana inandığınız, bana 90 dakika ayırdığınız, enerjim olduğunuz için teşekkür ederim. Kulüpteki herkese, antrenörlere, takım arkadaşlarıma, fizyoterapistlerime, en sonuncusuna kadar bana yardım eden, beni zorlayan ve beni daha iyi bir oyuncu yapan herkese teşekkür ederim. Başarılı bir yeni sezon diliyorum." ifadelerini kullandı.

YUNUS AKGÜN'ÜN LEICESTER CITY KARNESİ

Yunus Akgün bu sezon Leicester City formasıyla 34 maçta 1.536 dakika forma giydi. 23 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda 2 gol ve 4 asistlik performans gösterdi.

BONSERVİS HAYALİ SUYA DÜŞTÜ

Galatasaray'ın sezon başında 500 bin euro bedelle şarta bağlı zorunlu satın alma maddesiyle Leicester City'e kiraladığı Yunus Akgün'ün satın alma bedeli 9 milyon euro idi. Ancak gizli tutulan bu şartlar gerçekleşmedi ve Yunus Akgün takıma geri döndü.

Yunus Akgün Leicester City'e veda etti! Galatasaray'ın 9 milyon euro kazanma hayali suya düştü

Yunus Akgün Leicester City'e veda etti! Galatasaray'ın 9 milyon euro kazanma hayali suya düştü ile ilgili etiketler Yunus Akgün Galatasaray Leicester City
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.