Fernando Muslera derbi sonrası ipleri eline aldı, takım arkadaşlarını motive etti: "Şampiyon biz olacağız"

Galatasaray'da Fenerbahçe mağlubiyetinin yankıları devam ediyor. Kendi sahasında 1 puanın şampiyonluk için yettiği mücadeleyi Fenerbahçe'ye yenilerek kapatan Galatasaray'da kaptan Fernando Muslera, takım arkadaşlarını teselli etti.

Fenerbahçe yenilgisi sonrası büyük üzüntü yaşayan Galatasaraylı oyuncuları teselli eden isim kaptan Fernando Muslera oldu.

Muslera'nın takım dağılmadan önce soyunma odasında arkadaşlarıyla kısa bir konuşma yaptığı öğrenildi.

Tecrübeli eldivenin, "İyi değildik ve yenildik. Bu maçı kapatalım. Hala her şey bizim elimizde. Haftaya şampiyon biz olacağız" sözleriyle takım arkadaşlarını hem teselli hem de motive etmeye çalıştığı bildirildi.

Fernando Muslera derbi sonrası ipleri eline aldı, takım arkadaşlarını motive etti: "Şampiyon biz olacağız" ile ilgili etiketler Fernando Muslera Galatasaray Derbi
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.