Acun Ilıcalı sevgilisiyle Bebek'te görüntülendi! Kameraları görünce...

Koronavirüs salgını sürecinde 'Survivor' yarışmasının çekimleri sebebiyle Dominik'te bulunan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, İstanbul'a gelir gelmez soluğu sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ilebirlikte Bebek'te aldı.

Dominik’te bulunan Acun Ilıcalı normalleşmeyle birlikte Türkiye'ye döndü. Önceki gün Bebek’te objektiflere yansıyan başarılı televizyoncu, büyük bir ilgiyle karşılaştı.

''EN ÇOK COCUKLARIMI ÖZLEDİM''

Acun Ilıcalı, muhabirlerin soruları üzerine “Sokaktan aldığımız enerji muhteşem. Bu süreçte çok dua da aldık. En çok çocuklarımı, onların kokusunu özledim” cevabını verdi.

Acun Ilıcalı sevgilisiyle Bebek'te görüntülendi! Kameraları görünce...

Ilıcalı'ya sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'da eşlik etti. Ayça Çağla Altunkaya, gazetecileri görünce Acun Ilıcalı'nın yanından hemen uzaklaştı. Ilıcalı, sevgilisiyle görüntü vermemek için yoğun çaba harcadı.

 Acun Ilıcalı sevgilisiyle Bebek'te görüntülendi! Kameraları görünce... - Resim : 2

Acun Ilıcalı sevgilisiyle Bebek'te görüntülendi! Kameraları görünce... ile ilgili etiketler Survivor Acun Ilıcalı Koronavirüs Dominik Bebek Ayça Çağla Altunkaya
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.