Acun Ilıcalı Sercan'ın neden elendiğini açıkladı!

Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde yarışmada 3 kez üst üste dokunulmazlık almış olan Sercan'ın neden elendiğini açıkladı. Finale her geçen gün daha da yaklaşırken yarışmada rekabet artıyor.

Acun Ilıcalı Sercan'ın neden elendiğini açıkladı. Üst üste dokunulmazlık almış olan Sercan'ın böyle aniden elenmesi hayranlarını şaşırttı. Sercan Yıldırım son günlerde göstermiş olduğu performansla adından bayağı konuşturmuştu.

Acun Ilıcalı Sercan'ın neden elendiğini açıkladı!

SERCAN YILDIRIM NEDEN ELENDİ?

Survivor 2020 sezonunda boy gösteren futbolcu Sercan Yıldırım 129. Bölümde gerçekleşen eleme konseyinde adaya veda eden isim olmuştu. Özellikle yarışmanın ilk günlerinden itibaren adından söz ettiren yarışmacı sezonun en çok konuşulan ismi oldu.

Nisa Bölükbaşı ile arasında geçen aşk iddialarının ardından aralarında geçen tartışmalar da gündeme adeta bomba gibi düşmüştü.

Ünlü futbolcu peş peşe kazandığı 4 dokunulmazlık oyunu ile beraber performansını son günlerde üst sınırlara taşımış ve bir konseyde tam üç kişiyi SMS oylamasına çıkarabilen ilk yarışmacı olarak Survivor tarihine geçti.

Adaya veda eden isim Sercan Yıldırım hakkında programın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlenen Acun Ilıcalı'dan açıklama geldi.

Ilıcalı, Sercan'ın kendi takımından arkadaşları olsaydı, o zaman 2 kişi 4 kişiye veya 5 kişiye karşı mücadele etmek zorunda olmayacaktı ifadelerini kullandı.

"Takımlar ortadan kalkınca elbette diğer takımla yarışmak zorunda kaldı. Takımlar yok olmuş olabilir ama Elif halen ünlüler takımından, siz de gönüllüler takımındansınız." Dedi.

SERCAN YILDIRIMDAN AÇIKLAMA

Adaya veda ettiği konseyde Acun Ilıcalı'nın kendisine söz vermesi ile açıklama yapan yarışmacı Sercan Yıldırım;

"Ben onları ayrı ayrı çok seviyorum. Ailemi, sevenlerimi gururlandırdığımı düşünüyorum. Seninle (Acun Ilıcalı) burada olduğum için çok şanslıyım. İnşallah buradan sonra da beraber olmak istiyorum. Çok teşekkür ediyorum, başka söyleyeceğim bir şey yok."

Şeklinde ifadeler kurmuştu.

Acun Ilıcalı Sercan'ın neden elendiğini açıkladı! ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı survivor 2020 eleme sercan yıldırm neden
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.