Acun Ilıcalı "Pilot" oldu! Survivor 2023 adasına deniz aracı damgası

Ve Survivor 2023 yarışması resmen start aldı. Her sene olduğu gibi bu yılda Acun Ilıcalı, Survivor adasına önce spor arabayla, sonra klasik araçla daha sonrasında ise deniz aracıyla giriş yaptı.

Survivor 2023 resmen başladı. Her sene olduğu gibi bu yılda Acun Ilıcalı, Survivor adasına olaylı bir giriş yaptı. Özel jetinden inen Ilıcalı önce bir spor arabaya ve hemen ardından da kendi kullandığı deniz aracıyla Survivor adasına geldi.

Aylar boyunca sürecek olan Survivor 2023 heyecanı başladı. Yeni formatıyla yeni sezona start veren Survivor yarışmasında Acun Ilıcalı, bu yıla da damgasını vurarak ilginç bir giriş yapmış oldu.

Acun Ilıcalı

Acun Ilıcalı ilk olarak yeşil bir spor araba tercihinde bulundu. Ardından ise klasik bir araç kullanan Acun Ilıcalı, daha sonra ise kıyıda bekleyen deniz uçağına bindi.

Acun Ilıcalı

Pilotluk öğrendiği de ortaya çıkan Ilıcalı, deniz uçağını kendi kullandı ve yarışmacıların bulunduğu adaya iniş yaparak, Survivor’ın startını verdi.

Acun Ilıcalı

Acun Ilıcalı "Pilot" oldu! Survivor 2023 adasına deniz aracı damgası ile ilgili etiketler Survivor 2023 Acun Ilıcalı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.