Acı haberi Seren Serengil duyurdu! Sevgilisi Mustafa Rahman Tohma'nın annesi hayatını kaybetti

Seren Serengil'in sevgilisi Mustafa Rahman Tohma'nın Hatay'da yaşayan anne ve babası meydana gelen depremde göçük altında kalmış, saatler sonra kurtarılmışlardı. Ailesinin enkaz altından çıkarıldığını duyuran Tohma, babasının sağlık durumunun iyi olduğunu ancak annesi Suna Dökmeci Tohma'nın durumunun kötü olduğunu açıklamıştı. Suna Dökmeci Tohma'dan acı haber geldi.

Ünlü sunucu ve Seren Serengil'in sevgilisi Mustafa Rahman Tohma'nın Hatay'da yaşayan anne ve babası göçük altında kalmıştı. Tohma, gözyaşları içinde bir paylaşımda bulunarak ailesi için dua istemişti: ''Acilen Hatay'a yardım ve destek istiyoruz. Ailelerimiz içerde sıkıştı. Acilen destek, çevre illerden destek istiyoruz lütfen. AFAD, belediyeler, valilikler lütfen. Ailelerimiz hala çıkamıyorlar. Destek istiyoruz lütfen.''

SAATLER SONRA ENKAZ ALTINDAN ÇIKARILMIŞLARDI...

Tohma'nın ailesinden saatler sonra güzel haber gelmiş ve enkazdan çıkarılmışlardı. Sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla ailesinin enkaz altından çıkarıldığını duyuran Tohma, babasının sağlık durumunun iyi olduğunu ancak annesi Suna Dökmeci Tohma'nın durumunun kötü olduğunu belirtmişti. Tohma annesi için sevenlerinden dua istemişti.

mustafa rahman tohma

Seren Serengil kendi Instagram hesabından  ''Canım tohmamın canım ailesi..tarifsiz kötüyüm melek gibi bir anne ama inanın melek.. Melek gibi bir baba.. Evleri yerle bir oldu enkazdan babası kurtarıldı... Annesi canım meleğim..dua istiyoruz anne biraz kötü lütfen dua …'' şeklinde bir paylaşımda bulunmuştu.


Mustafa Rahman Tohma'nın enkaz altından çıkarılan ve sağlık durumu kötü olduğu belirtilen annesi Suna DÖkmeci Tohma'dan kahreden haber geldi. Seren Serengil sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla sevgilisinin annesinin vefat ettiğini duyurdu.

''ACIMIZ SONSUZ...''

Serengil, söz konusu paylaşımda şu ifadelere yer verdi: ''Canım meleğim, Tohmamın biricik annesini kaybettik.. Bu sabah hatay depreminde evleri çökmüş göçük altında kalmışlardı. Enkazdan babası kurtarıldı ama maalesef melek annesi dayanamadı tarifsiz üzgünüm.. Allah başta hayat arkadaşım tohmamın ailesine ve depremde yakınlarını kaybeden herkese Allah rahmet eylesin acım sonsuz.. Allah tohma'm a ailesine ve herkese sabır versin🙏''

mustafa rahman tohma

Acılı evlat Mustafa Rahman Tohma da annesinin vefat haberinin ardından Instagram hesabından ''Canım ANNEM hakkım sana sonuna kadar helal olsun güzel uyu ….'' şeklinde bir paylaşımda bulundu. Tohma ve Serengil çiftinin bu paylaşımlarına takipçilerinden baş sağlığı mesajları yağdı.

 

 

Acı haberi Seren Serengil duyurdu! Sevgilisi Mustafa Rahman Tohma'nın annesi hayatını kaybetti ile ilgili etiketler Mustafa Rahman Tohma Seren Serengil deprem Hatay
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.