Mustafa Rahman Tohma'nın ailesi enkaz altından çıkarıldı! ''Annemin durumu kötü''

Seren Serengil'in erkek arkadaşı Mustafa Rahman Tohma'nın Hatay'da yaşayan anne ve babası meydana gelen depremde göçük altında kalmıştı. Gözyaşları içinde yardım isteyen Tohma, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ''Acilen Hatay'a yardım ve destek istiyoruz. Ailelerimiz içerde sıkıştı.'' ifadelerini kullanmıştı. Tohma'nın anne ve babasından sevindiren haber geldi.

Ünlü sunucu ve Seren Serengil'in sevgilisi Mustafa Rahman Tohma, Hatay'da yaşayan ailesi için yardım istemişti. Hatay'da yaşayan anne ve babasının depremde göçük altında kaldığını duyuran Mustafa Rahman Tohma, Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımı sırasında gözyaşlarına hakim olamamıştı.

Ağlayarak video çeken Tohma, ''Acilen Hatay'a yardım ve destek istiyoruz. Ailelerimiz içerde sıkıştı. Acilen destek, çevre illerden destek istiyoruz lütfen. AFAD, belediyeler, valilikler lütfen. Ailelerimiz hala çıkamıyorlar. Destek istiyoruz lütfen.'' ifadelerini kullanmıştı.

Seren Serengil ise sosyal medyadan "Tüm Türkiye'ye geçmiş olsun, başımız sağ olsun. Mustafa Rahman Tohma'nın ailesi binada sıkışmış, telefonlar çalışmıyor, havaalanı kapalı... Ulaşamıyoruz. Binada kapılar sıkışmış çıkamıyorlar. Yardım gönderebilir misiniz? Ayşe Fitnat Hanım Caddesi, Benan Apartmanı, Hatay" şeklinde bir paylaşımda bulunmuştu. 

Mustafa Rahman Tohma'nın ailesinden sevindiren haber

ANNESİNİN DURUMUNUN KÖTÜ OLDUĞUNU DUYURDU

Tohma'nın anne ve babasından saatler sonra güzel haber geldi. Ailesinin enkaz altından çıkarıldığını duyuran Tohma, babasının sağlık durumunun iyi olduğunu ancak annesi Suna Dökmeci Tohma'nın durumunun kötü olduğunu duyurdu. Tohma ailesi için sevenlerinden dua istedi.

MUSTAFA RAHMAN TOHMA

Seren Serengil de, sevgilisinin anne ve babasının karesini Instagra hesabından yayınlayarak, ''Canım tohmamın canım ailesi..tarifsiz kötüyüm melek gibi bir anne ama inanın melek.. Melek gibi bir baba.. Evleri yerle bir oldu enkazdan babası kurtarıldı... Annesi canım meleğim..dua istiyoruz anne biraz kötü lütfen dua …'' ifadelerini kullandı. 

seren serengil

 

Mustafa Rahman Tohma'nın ailesi enkaz altından çıkarıldı! ''Annemin durumu kötü'' ile ilgili etiketler Mustafa Rahman Tohma Seren Serengil deprem Hatay Kahramanmaraş
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.