6 muhalefet lideri neden 28 Şubat'ı seçti? Hangi mesaj veriliyor?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında…

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, gıda ürünlerindeki KDV indiriminin market fiyatlarına yansımalarını, elektrik faturalarını düşürecek yeni formülleri, Devlet Bahçeli'nin Kemal Kılıçdaroğlu'na fatura tepkisini, HDP'nin aralarında bulunmadığı 6 muhalefet partisi liderinin toplandığı Ahlatlıbel Zirvesi'nin detayları ile liderlerin 28 Şubat vurgusunun iç yüzünü masaya yatırdı.

"YÜZDE 7'LİK İNDİRİMİN SAĞLADIĞI AVANTAJ, YÜZDE 15-20'YE ÇIKABİLR"

Ceyhun Bozkurt, "Bunun matematiğinde bir farklılık var. Yüzde 7'lik indirimin sağladığı avantaj yüzde 15-20'ye çıkabilir. Temizlik, peçete, kağıt havlu ve tuvalet kağıdı gibi temel ihtiyaç ürünlerini de kapsamalı.

"TÜKETİCİYİ DÜŞÜNMEYEN MARKETLERDEN İNSANLARI UZAKLAŞTIRMAK İÇİN BAKKALLARA TEŞVİKLER VERİLEBİLİR"

Evler ve konutlar için farklı düzenlemeler konuşuluyor. Evlerde KDV'nin indirilip, kademenin yükseltilmesi konuşuluyor. Esnafa da kademeli tarife gündemde. İnsanları tedirgin eden gelişmeler silsilesi var. İnsanlar birilerinin 'faturayı ödemeyin' dedikleri kaos önerisine inanmak zorunda kalabilir. Tüketiciyi düşünmeyen marketlerden insanları uzaklaştırmak  için bakkallara teşvikler verilebilir.

"KILIÇDAROĞLU YANGINI SÖNDÜRECEĞİ YERDE BENZİN DÖKÜYOR. BU KAOSU DERİNLEŞTİRİP, YIKIMI GETİRİR"

Kılıçdaroğlu'nun yaptığı bir provokasyon ve kaos çağrısıdır. CHP'nin Genel Başkanı soruna çözüm getirmeli, kaos çağrısı yapmamalı. Kılıçdaroğlu yangını söndüreceği yerde benzin döküyor. Bu Türk milletine iyilik değil, kaosu derinleştirip, yıkımı getirir. Bu çözüm ciddiye alınmamalı. CHP seçmeni bile Kılıçdaroğlu'nu dinlemedi.

"HDP'Yİ VE 6 MUHALEFET PARTİSİNİ YÖNLENDİREN BİR KUVVET VAR"

Toplumu ikiye bölmeye çalışan olumsuz anları depreştirir. Türkiye'nin temel sorunlarıyla ilgili bir çözüm önerileri yok. Zaten dönem dönem açıklamalarıyla bunun işaretlerini veriyorlardı. Avrupa Birliği vurgusu yapıyorlar, bu bildiri de aslında bize sıkıntılı bir süreci gösteriyor. 28 Şubat'ta laik-anti laik tartışması vardı, şimdi de cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile güçlendirilmiş parlamenter sistemini savunanların gerilimi olacak. HDP'yi ve bu 6 partiyi yönlendiren bir kuvvet var. O kuvvet ne derse en sonunda o olacak. Tek aday çerçevesinde birleşecekler, HDP de buna destek verecek. Sadece müzakere masasında biraz zorlanılacak.  En son tıpış tıpış bir araya gelecekler. Bu tabanlara yönelik bir mesaj da olabilir. İyi Parti içinde ciddi bir rahatsızlık olduğunu biliyorum. En son patronlarını, üst aklı dinleyecekler. Bu akıl, Rant Corporation, Foreign Policy'in yazılarında ne yazılıyorsa o akıldır." ifadelerini kullandı.

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

6 muhalefet lideri neden 28 Şubat'ı seçti? Hangi mesaj veriliyor? ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt HDP 28 Şubat kdv indirimi 6 muhalefet lideri

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.