31 MART SONUÇLARI CHP BAŞARISI MI, AK PARTİ’YE SEÇMEN UYARISI MI? SİYASETTE NELER DEĞİŞECEK?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, Haberin Olsun’un yeni bölümünde, 31 Mart yerel seçim sonuçları çerçevesinde oy oranlarının CHP’nin başarısı ile seçmenin AK Parti’ye uyarı mesajı değerlendirmelerini ve DEM'li Meral Danış Beştaş'ın İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na mesajlarını masaya yatırdı.

''MİLLET, HÜKÜMETE TARİHİN EN BÜYÜK UYARILARINDAN BİRİSİNİ YAPTI''

Bozkurt, ''Tarihin en ilginç seçimlerinden biri yapıldı. Cumhurbaşkanı seçiminde resmen bozguna uğramış, kendi içinde kavgaları yaşayan, pusuda bekleyenin çok olduğu, ittifakların dağıldığı bir muhalefet vardı. Ortaya yeni proje konmadı, geçmişin projesizliği söz konusuydu. Cumhur İttifakı'nın rakibi muhalefet değildi, ekonomiydi. Bu sonuçlar muhalefetin başarısı değildir. Millet, hükümete tarihin en büyük uyarılarından birisini yaptı.  Ekonomi fena vurdu. 10 ayda seçmenin eğilimi bu kadar değişmez. Bir enflasyon canavarı var. o canavar, ne kadar zam verirsen ver yutuyor. Daha önce AK Parti'ye verilmiş olan CHP'ye yeni verilmiş oylar oldukça etkili oldu. Ancak seçimde böyle domine etkisi yaratan bir etki değildi.

''YENİDEN REFAH PARTİSİ'NİN GAZZE KONUSUNU HAKSIZ OLARAK SÖMÜRMESİ SEÇİMDE ETKİLİ OLDU''

14 Mayıs'tan sonra net durduğumuz İsveç kararı millete iyi anlatılamadı. 'Dış politikada ABD'ye karşı direncimiz kırıldı mı?' sorusuna yanıt veremedik. ABD'ye karşı duruşumuzda konjonktüre göre pasif bir duruma geçildi. Yeniden Refah Partisi'nin Gazze konusunu haksız olarak sömürmesi seçimde etkili oldu.

''BU SEÇİMDE STRATEJİYİ DOĞRUDAN KANDİL'DEN TERÖRİST ELEBAŞLARI BELİRLEDİ''

Genel seçime kırmızı kart verildi. Özgür Özel İmamoğlu'na göre çok itidalli açıklamalar yaptı. İstanbul'da teröristbaşına övgü dolu şarkılar çaldılar, galibiyet kutlaması yaptılar.'' yorumunda bulundu.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

31 MART SONUÇLARI CHP BAŞARISI MI, AK PARTİ’YE SEÇMEN UYARISI MI? SİYASETTE NELER DEĞİŞECEK? ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun AK Parti CHP Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan Murat Kurum

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.