25 yıllık yolculuk sona erdi! Ash ve Pikachu’nun zaferi, izleyicilerin yüreklerini dağladı! Yeni karakterler belli oldu!

1997 yılında izleyicilerin karşılarına çıkan ve senelerdir dünya genelinde yakından takip edilen yapımlardan birisi olan Pokemon, 25 yılık vedasını yaptı. İşte karakterlerin hüzünlendiren vedası…

Seneler öncesinin teknolojisi düşünüldüğünde bugüne kıyas ile oldukça büyük farklar ortaya çıkarken TV dizilerinde, sinema salonlarında ve diğer alanlarda yayınlanan içeriklerin de hem konu hem de yayın özellikleri bakımından büyük bir değişime uğradığı gözle görülebiliyor. Ancak değişen tüm özelliklere ve izleyicilerin farklılaşan isteklerine rağmen bazı içerikler, ilk yayın tarihlerinin üzerinden seneler geçmiş olmasına rağmen aynı heyecan ile seyredilmeye devam ediliyor. O içeriklere en güzel örnek ise yayın hayatına 1997 senesinde başlayan Pokemon olarak gösteriliyor.

1997 senesinde yayın hayatına başlayan ve Ash Ketchum ile Pikachu’nun maceralarını konu edinen Pokemon, kısa süre içerisinde tüm dünya ülkeleri tarafından yakından takip edilmeyi başardı. 31 Ocak 2000 tarihinde ülkemizde de yayınlanmaya başlanan animasyon dizisi, daha sonra geliştirilen oyunu ile de gündemi sallamayı başardı.

Büyük küçük demeden her kesim tarafından yakından takip edilen animasyon dizisi Pokemon, geçtiğimiz günlerde bir yandan sevindiren bir yandan ise hüzünlendiren bölümü ile ekranlara geldi. Ash ve Pikachu’nun kaldırdığı kupa, izleyicileri duygulandırdı.

VEDA ETTİLER!

25 yıllık yolculuk sona erdi! Ash ve Pikachu’nun zaferi, izleyicilerin yüreklerini dağladı! Yeni karakterler belli oldu!

Tam 25 yıldır zafere ulaşmak için pokemonları yakalamaya çalışan Ash Ketchum ile Pikachu, geçtiğimiz günlerde yayınlanan son bölümde nihayet amaçlarına ulaştı. İkilinin, diğer pokemonlar ile bir arada iken ellerinde kupa ile verdikleri poz, izleyicileri oldukça duygulandırdı. Böylelikle Ash ve Pikachu karakterleri görevlerini tamamlayarak diziye veda etti.

11 BÖLÜM DAHA ÇEKİLECEK!

Yeni sezonda ana karakterlerin Roy ve Liko olacak. Ancak onun öncesinde şirket, Ash ve Pikachu için mini bir veda serisi yayınlayacak. 11 bölümden oluşacak olan veda serisinde ikilinin 25 yıl boyunca içlerinde yer aldıkları maceralar konu alınacak. Söz konusu serinin Japonya’da 13 Ocak 2023 tarihinde yayınlanacağını duyuran şirket, veda serisinin diğer ülkelerde ne zaman yayına gireceğine ilişkin bir açıklama yapmadı.

25 yıllık yolculuk sona erdi! Ash ve Pikachu’nun zaferi, izleyicilerin yüreklerini dağladı! Yeni karakterler belli oldu! ile ilgili etiketler dizi Çizgi film
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.